Németországba gyerekekkel
- Kanga
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 45
12 éve 3 hónapja #22596
Írta: Kanga
Kanga válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
Szerintem ha ket gyerek van egyutt az nagyon mas mintha a gyerek egyedul van, igy szerintem sokkal kevesbe ijeszto, de lehet hogy tevedek. Pl. azsiai orszagokban lattam hogy gyerekek gyakran maradnak felnottek nelkul, de mindig mas gyerekekkel vannak egyutt, nem egyedul, es ez a rendszer ugy tunik bevalt nekik. (Egyebkent - bocs ha off-topic - de jot nevettem Decotext szovegen a gyereket ejjel riogato fogorvosrol; elkepzeltem ahogy a fogorvos bekuszik a lakasba es feher kopenyben ijesztgeti a gyereket...)
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 52
12 éve 3 hónapja #22599
Írta: Emilio33
Emilio33 válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
Bocs, nem voltam beszámítható tegnap!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kanga
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 35
12 éve 3 hónapja #22601
Írta: keeek
keeek válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
kérdés volt mitol fél a gyerek, hát szerintem a legtobb gyerek sose meseli el mitol fel, foleg nem olyan csaladban, ahol a felelmet gyengesegnek allitjak be. Remalma mindenkinek van peldaul. En speciel sokat feltem a betoroktol. Azoktol, amelyik ejszaka jon, es ha nem lat, akkor nem bant, de ha megzavarjuk, akkor igen. 2. emeleten laktunk, de a teraszajto nyitva volt nyaron. Es volt rozsaallvany. Egyszer mikor rossz volt a csengonk egy ismeros hazaspar felmaszott, es ott kopogtatott, ez adhatta az otletet nekem, h arrol is johet valaki. Es a fabutorok, plafon recsegett idonkent, ahogy hult le.. brrr.. Es bizony meg tinikent is feltem ejszaka otthon, mert egy betorovel nem tud elbanni meg a felnott se. Ezen sokat segitett ha volt velem kutya, lehet hozza beszelni, meg ugye megved elvileg A villamtol pl nem feltem, vagy boszorkanytol.. De el tudom kepzelni, h attol is lehet felni gyerekkent.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 3 hónapja #22602
Írta: DECOTEXT
Az egyetlen amitől félnek, az a háború (s ez is miattunk)! Úgy neveltük őket, hogy akár hol is élünk, ha "gáz" van politikailag, akkor egy napot se gondolkozzanak azon, hogy az adott országot elhgyják, s akár a világ végére is elmenjenek, ugyanis a temetők tele vannak nagyszájú hősökkel, s ez bizony senkinek nem célja! Pontosan ezért követeltül meg (már gyerek korulban) hogy több nyelven is tudjanak. Lányom 4, fiam 3 nyeleven tud folyékonyan, s tényleg folyékonyan! Ez az amit soha nem vehet el tőlük senki. Elveszhet a pénzed, a házad, a gatyád, behuzhat a bakn a deviza hitellel, de a tudásod az soha csak, ha elhantoltak! Sajnos mi csak németül tudunk, de nekik már jobbat biztositottunk, s ez nem anyagi örökség (noha ez sem lesz megvetendő). A TUDÁS és az ÉRTELEM az hatalom!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
No, én azért megkérdeznélek, hogy honnan a francból tud a gyerek ilyen baromságokról? Ki feszegeti ezt a témát, ki mesél neki olyat, hogy a 2. emelet is bejön az erkélyen a betörő? S még egy, ha ennyire rossz volt akkor miért nem csuktátok be a terszajtót? Ebből is láthatod, hogy az egész nevelés kérdése! Mi még viccből sem ijesztegettük a kölyköket s mindig mindenre a lehető legkimerítöbb magyarázatot adtuk, amit csak lehetett (vagy tudtunk). Nézd, én a két gyerekkel pl. pókokat etettem amikor 3 és 5 évesek voltak. Legyet fogtunk és a pókhálóba dobtuk, hogy lássuk mi lesz. Cserebogarat reptettünk és a talált szarvasbogarat kivittük az erdőbe, s elenedtük mert már akkor tudták, hogy szigorúan védett! Hidd el, az egész csak nevelés kérdése! Simán fogdosták a siklókat a Balcsiban és békákkal pancsoltak a kitett felfújható gyerekfürdőben....(ma is imádnak minden állatot!)keeek írta: . En speciel sokat feltem a betoroktol. Azoktol, amelyik ejszaka jon, es ha nem lat, akkor nem bant, de ha megzavarjuk, akkor igen. 2. emeleten laktunk, de a teraszajto nyitva volt nyaron.
Az egyetlen amitől félnek, az a háború (s ez is miattunk)! Úgy neveltük őket, hogy akár hol is élünk, ha "gáz" van politikailag, akkor egy napot se gondolkozzanak azon, hogy az adott országot elhgyják, s akár a világ végére is elmenjenek, ugyanis a temetők tele vannak nagyszájú hősökkel, s ez bizony senkinek nem célja! Pontosan ezért követeltül meg (már gyerek korulban) hogy több nyelven is tudjanak. Lányom 4, fiam 3 nyeleven tud folyékonyan, s tényleg folyékonyan! Ez az amit soha nem vehet el tőlük senki. Elveszhet a pénzed, a házad, a gatyád, behuzhat a bakn a deviza hitellel, de a tudásod az soha csak, ha elhantoltak! Sajnos mi csak németül tudunk, de nekik már jobbat biztositottunk, s ez nem anyagi örökség (noha ez sem lesz megvetendő). A TUDÁS és az ÉRTELEM az hatalom!
DCT
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 35
12 éve 3 hónapja #22613
Írta: keeek
keeek válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
irtam, nem olvastad, h mibol gondoltam, h be lehet ott is jonni. Minek csuktak volna be a teraszajtot, h megerositsek, h valos a felelmem? amugymeg nem reklamoztam kulonosebben, megoldottam a magam modjan.
egy gyerek sokmindent hall, lat, nem csak azt amit a szulok a fulebe ragnak (gyerek fuggo is, van amelyik azt se hallja, amit neki mondanak : ). Manapsag meg az internettel meg tobbet. Nalunk abban a hazban egyebkent ketszer volt betoro, a masodikat el is fogtuk. Tehat nem kellett hozza nagy fantazia...
Egyébként nem mondtam én, h rossz lett volna barmi, nagyon boldog gyerek voltam. Csak arra irtam peldanak, h mitol fel a gyerek, ez egy a sok kozul. ennyi
egy gyerek sokmindent hall, lat, nem csak azt amit a szulok a fulebe ragnak (gyerek fuggo is, van amelyik azt se hallja, amit neki mondanak : ). Manapsag meg az internettel meg tobbet. Nalunk abban a hazban egyebkent ketszer volt betoro, a masodikat el is fogtuk. Tehat nem kellett hozza nagy fantazia...
Egyébként nem mondtam én, h rossz lett volna barmi, nagyon boldog gyerek voltam. Csak arra irtam peldanak, h mitol fel a gyerek, ez egy a sok kozul. ennyi
- Nata
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 76
12 éve 3 hónapja #22845
Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Németországba gyerekekkel
Sziasztok!
Végre a gyerekekkel mi is itt vagyunk Németországban !
Négy hónap után újra együtt vagyunk apával és ez mindennél többet ér.
Gyönyörködünk ebben a csodálatosan szép országban, egyenlőre olyan mint ha egy soha véget nem érő nyaraláson vennénk részt.
Sokban hozzájárultatok, hogy nem felelőtlenül ugrottunk fejest ebbe a nagy kalandba és köszönöm, hogy erőt adtatok, hogy kitarcsak egyedül a négy babámmal.
Puszi az egész csapatnak
Végre a gyerekekkel mi is itt vagyunk Németországban !
Négy hónap után újra együtt vagyunk apával és ez mindennél többet ér.
Gyönyörködünk ebben a csodálatosan szép országban, egyenlőre olyan mint ha egy soha véget nem érő nyaraláson vennénk részt.
Sokban hozzájárultatok, hogy nem felelőtlenül ugrottunk fejest ebbe a nagy kalandba és köszönöm, hogy erőt adtatok, hogy kitarcsak egyedül a négy babámmal.
Puszi az egész csapatnak
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya, Kanga