Németországba gyerekekkel
- Kata
- Látogató
nekem minden simán ment eddig, a gyerekeknek az iskola nekem munka ...... boldog vagyok mert mindenki kedves és segitökész! kellemeset csalodtam a németekben
persze nem kolbászbol van a kerités deee jobb mint othon köszönök minden segitséget !!!!!!!!!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nata
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 76
Örülök, hogy ti is itt vagytok
Mi is pozitívan csalódtunk a németekben, nagyon szeretünk itt.
További szép életet kívánok nektek!
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 52
Sok sikert Nektek, legyetek boldogok!
- rubintos
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Mi is kint vagyunk már és minden nagyon simán ment,nincs az a kavarodás mint Magyarországon.
Pillanatok alatt végeztünk a lakcímnél a kutyánkat is bejelentettük,már meg is jött a bilétája,az iskolát
már rég bejelentette a férjem és ott is csak a bizonyítványt kérték (Hiedelberg).
tegnap elrendeztük az adókategóriát is a Finanzamt-nál.
Már csak az iskolától félek,hogy a lányomnak ne legyen nehéz és sikerüljön beilleszkedni,de remélem minden jól megy majd.
üdv. mindenkinek Ági!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
rubintos írta: Sziasztok!
Mi is kint vagyunk már és minden nagyon simán ment,nincs az a kavarodás mint Magyarországon.
Pillanatok alatt végeztünk a lakcímnél a kutyánkat is bejelentettük,már meg is jött a bilétája,az iskolát
már rég bejelentette a férjem és ott is csak a bizonyítványt kérték (Hiedelberg).tegnap elrendeztük az adókategóriát is a Finanzamt-nál.Már csak az iskolától félek,hogy a lányomnak ne legyen nehéz és sikerüljön beilleszkedni,de remélem minden jól megy majd.üdv. mindenkinek Ági!
Tipp: ismételje meg az utolsó évet, ha nem tudja még a nyelvet! Nagy előny számára s nagyon megkönnyiti a beilleszkedést!!
DCT
- rubintos
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Köszönöm a tippet,de azt mondták a férjemnek hogy nem kell,mert ez direkt ilyen iskola (integrációs). 4-óra némettel kezd minden nap egy összevont csoportba,majd megy az osztályába ,hogy ismerkedjen velük. Igaz otthon jártunk némettanárhoz,de majd meglátjuk.
Nagyon kedvesek voltak.
Köszi Ági!