Németországba gyerekekkel
- Nata
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 76
Kérlek a következő hozzászólásodban másodmár be nekem, hogy hol is írtam, hogy becstelen az aki igényli a családipótlékot!
Nem az a becstelem aki jogossan igénybeveszi a gyerekek után járó juttatásokat, azután miután Ő is adott valamit annak az országnak ahova szült, hanem az aki életében nem dolgozott az adott államban egy jó ízűt sem, de szült akár1-2-3-4-5 gyereket és az Ő általuk kaput családipótlék/Kindergelt pénzből él. Ne mond, hogy a te környezetedben nincs ilyen!?
A nagyon fontos szaparulatról csak annyit, hogy akik idejönnek németországba és segélyekből és a gyerekek után járó juttatásokból élnek azok gondolom nem tartoznak ebbe a kategóriába.
Soha egyetlen egyszer sem írtam, hogy aki itt keményen dolgozik távol a családjától vagy akár velük együtt kezdtek itt új életet az ne igényeljen Kindergetet. A magunk részéről annyit írtam, hogy beszeretnénk bizonyítani MAGUNKNAK, hogy a német állam segítsége nélkül is eltudjuk tartani a gyerekeinket és azt sem írtam, hogy mi nem fogjuk megigényelni a KIndergetet.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Szerinted a nyugdijjad ki fogja kifizetni? MArmint az allami reszt:) Azt amit tudod, olyan csalafintan szeretnel megkapni:) Nem all jol neked mikor ezeket a tamogatasi kerdeseket feszegeted.DECOTEXT írta:
Én pl nem hördülök fel! Egyszerűen soknak tartom! Nekünk is van kettő, nagyon szeretjük őket, már felnőttek ( 32 / 34 évesek) és szuper jól megy a soruk. Ma is kiválló a kapcsolatunk! Sajnos távol laknak, de naponta telefon és gyakran jönnek vagy mi megyünk, de ha a mai tudásunkkal újra kezdhetnénk az utolsó 35 évet, akkor nem lenne egy gyerekünk sem! Az ilyen politika és gazdaság ami pl. az utóbbi 20 évben Mo.-on van, csodálom, hogy egyáltalán szül valaki mert ez abban a világban szerintem felelőtlenség! S azon ne csodálkozz, hogy általánositunk, mert ma Mo.-on a sokgyerekesek szinte csak a támogatásokból etetik a porontyokat, s a legtöbb ilyen gyereket bizony a társadalom tart el, nem a szülei!Nata írta: Csak tudod már hozzászoktam, hogy mindenki egyből támad ahogy elmondom, hogy négy gyerekünk van. Az általánosítástól pedig már gutaütést kapok, mert nem csak a kissebbségnek lehet sok gyereke és nem csak a segélyért.
Ti vagytok biztosan az az egy, az ezerből aki maga látja el a sajátjait!
UI: azért a "Kindergeld"-et kérném! Ez nem kis álbüszkeség nem kérni ha járna! Több mint 700 euró az esetetekben 4 gyerek után! (Ha még sem kell, adok szivesen egy számlaszámot....) Tudod nem az a gondunk, hogy ha valaki becsületesen dolgozik és kapja ezt is, hanem azzal van itt bajunk, hogy még ki sem jött valaki, de már azon buzgolkodik, hogy hol mit kaphat minden ellenszolgáltatás nélkül!
Nem mellesleg egy feloszto-kirovo elvu nyugdijrendszerel oparalo orszagban a nepesseg csokkenes lesz a tarsadalom halala.. Mo.-on kulonosen! Itt meg egyelore megoldjak bevandorlokkal. Egyelore. Az en generaciomnal mar nem nagyon lesz ez segitseg..
- Anita72
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- htimea
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 108
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nos, ez az egyik kedvenc témám! A nyugdijamat valószínű a német és a magyar állam együttesen fogja folyósítani!(Erről már van irásos értesítésem.) Mindegyik a maga részét! A jó a dologban az, hogy ha egy fillért sem adnának (ami persze nem fordulhat elő, hacsak nem tör ki egy III. Világháború), akkor is elélünk a tartalékainkból* még vagy 25 évig a nejemmel! Igaz nem luxusban, de viszonyag jól! Tehát nálunk erre a saját magunk képzett tartalékra jön rá majd a nyugdij!Annyi amennyi > leszarom! Ezt bárki meghehette volna és ma is meg teheti, ezzel sem a gyerekeket, sem a fiatal generációkat nem terheljük! Persze, ha a Mo.-on, a munkaképesek 2/3-a feketén dolgozik, akkor a nyigdijad bizony ecet! Na, mi a nejemmel ezt küszöböltük ki!mahlzeit írta: Szerinted a nyugdijjad ki fogja kifizetni? MArmint az allami reszt. Azt amit tudod, olyan csalafintan szeretnel megkapni. Nem all jol neked mikor ezeket a tamogatasi kerdeseket feszegeted.Nem mellesleg egy feloszto-kirovo elvu nyugdijrendszerel oparalo orszagban a nepesseg csokkenes lesz a tarsadalom halala.. Mo.-on kulonosen! Itt meg egyelore megoldjak bevandorlokkal. Egyelore. Az en generaciomnal mar nem nagyon lesz ez segitseg..
* Már a nyolvanas években sem biztunk meg egy rendszerben sem, s már akkor elkezdünk a saját jövönkről (nyugdijas életünkről) külön, gondoskodni! S, hogy jól gondoltuk, az is bizonyitja, amikor a hercehurca elkezdődött Mo. a magánbiztsoistók és magánnyugdijak körül. Előbb ide, aztán oda, ki be, ki ki és senki nem tudta mi lesz!
DCT
- Szugya
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 65
" gyerekes " vagyok, 2 gyerekes, 1 nagy / 25 / és 1 kicsi / 9 / .
Miben tudok segíteni?