EU kártya érvényessége
- Eva10
- Látogató
Az atfutast nem tudom, de szerintem a ferjed kerdezze meg a biztositot. Es: mindenkinek sajat kartyaja lesz. De valoszinüleg amig a kartya nincs meg, adnak egy papirt, hogy biztositva vagytok, csak kerjetek ilyet.
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- diablonia
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Ne haragudj hogy ismeretlenül írok, de láttam hogy nagyjából hasonló harcba vagy a német "TB" számla ügyben mint én. Szeretném megkérdezni, hogy neked sikerült-e ezt valahogy azóta megoldani? Nekem eddig annyi volt hogy a magyar TB küldött egy határozatot hogy az ügyet felfüggeszti a vizsgálat idejére és hogy a döntésig ne fizessem ki a számlát (nem mintha tudnám). Viszont a németek meg egyfolytába küldik a felszólítást, na meg a kamatokat is rakják szépen rá. Viszont a levelemre meg soha nem reagálnak.Esetleg te találtál valamilyen megoldást rá?
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Zsu
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Mert vállalkozó vagy! Ez egy másik film! Alklamazott csak egyEva10 írta: Decotext, nem tudom, de kezdettöl privat vagyok, amikor meg semmi jövedelmem nem volt, akkor is az voltam
bizonyos kereseti határ felett választhatja a privát biztositást!
Einkommensgrenzen 2011 und 2012
Folgende Einkommensgrenzen wurden von der Bundesregierung festgesetzt:
Beitragsbemessungsgrenze 2011: 44.550 EUR/Jahr oder 3.712,50 EUR/Monat.
Beitragsbemessungsgrenze 2012: 45.900 EUR/Jahr oder3.825 EUR/Monat.
Versicherungspflichtgrenze 2011: 49.500 EUR/Jahr oder 4.125 EUR/Monat.
Versicherungspflichtgrenze 2012: 50.850 EUR/Jahr oder 4.237,50 EUR/Monat.
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kedves Zsu! Az ilyet a legjobb és a leggyorsabb személyen intézni!diablonia írta: Szia!Ne haragudj hogy ismeretlenül írok, de láttam hogy nagyjából hasonló harcba vagy a német "TB" számla ügyben mint én. Szeretném megkérdezni, hogy neked sikerült-e ezt valahogy azóta megoldani? Nekem eddig annyi volt hogy a magyar TB küldött egy határozatot hogy az ügyet felfüggeszti a vizsgálat idejére és hogy a döntésig ne fizessem ki a számlát (nem mintha tudnám). Viszont a németek meg egyfolytába küldik a felszólítást, na meg a kamatokat is rakják szépen rá. Viszont a levelemre meg soha nem reagálnak.Esetleg te találtál valamilyen megoldást rá?Nagyon szépen köszönöm a válaszod!Zsu
DCT
- diablonia
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 4
Úgy próbáltam már párszor de sajnos nem sikerült, ezért irtam ide.
Elnézést kérek érte.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Ezt ecseteld náhány szóban! Úgy kezdted, hogy "elnézést a zavarásért, de tessékmondani nem lehetne e"?diablonia írta: Úgy próbáltam már párszor de sajnos nem sikerült, ezért irtam ide.
Elnézést kérek érte.
Szóval mondok egy példát. Problémám volt a szemétszállitással illetve a szolgáltatással Mo.-i kérónknál. (Fizettem de nem vitték mert valamilyen "adminisztrációs" hiba volt.) Innen, mail, levél, telefon többször..... eredmény semmi! Nyáron bementem, s a kisasszonyak elmagyaráztam, hogy neki nincs más dolga csak hogy a kuncsaft elégedett legyen. (Banki csoportos vonással megy.) Hápogott, meg, hogy ö dolgozik.... s nem tehet róla! Mondtam neki, hogy minden nap ki fogom oda az iroda elé vinni a szemetemet, ha azonnal nem intézkedik. Ö meg, hogy ez nem merem! Nos, ezután fogtam meg az asztala karimáját s mélyen a szemébe nézve közöltem, hogy ezt nem fogja már úgy sem látni, mert itt azonnal ráboritom az asztalt....
Nem derült ki hogy minek volt hatása, de a prgramban odatette a pipát ami hiányzott, s lám, csodák csodája azóta nem csak fizetek, viszik is a szemetet.....
A hivatalnokok és szolgáltatók nem istenek, s kötelesek értünk/nekünk elvégezni a munkájukat, mert belölünk élnek!
DCT