Német betegbiztosítás
- Eva10
- Látogató
12 éve 8 hónapja #16497
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
Hat szerintem ha a 12 es 3 közötti idöpontot 1-kor mondod le, az kesö. Legalabb 1-2 nappal az idöpont elött le kellene mondani.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ane
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 8 hónapja #16503
Írta: Ane
Ane válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
konkrétan 1-2 nappal előtte kaptam az időpontot... de nem ez volt a lényegi kérdés amúgy sem, hanem hogy kiszámlázhatnak-e úgy egy ilyen összeget, hogy a kezelések nem történtek meg, és csak Magyarországon vagyok biztosított... (amúgy pénteken sem kezelésre mentem volna még, abban maradtunk, hogy aznap bent lesz az asszisztens, akivel meg tudjuk beszélni, hogy tényleg mehet-e sürgősségire a kezelés és így mennyibe kerülne - ezt mondtam le végül. Nem volt fixálva semmilyen kezelés, mivel nem tudtam az árát. És nem írtam alá semmit...
- Eva10
- Látogató
12 éve 8 hónapja #16510
Nem tudom, kiszamlazhatjak-e, de nem lehetetlen.
En ugy ertettem, volt idöpontod, amikor megbeszeltetek volna, milyen kezeles legyen, es esetleg meg is törtent volna. Ha az idöpontot nem mondod le idöben, bizony az veszteseg - es ha delben van az idöpontod, akkor ha egykor mondod le, az kesö.
Legkesöbb elözö nap,vagy esetleg aznap reggel kellett volna mondani, de lehet, az is kesö.
Sajnos, nem tudom biztosan, jogos-e ez, de ahogy utananeztem, ezt megteszik hasonlo esetben, es gyakran a fogorvosok, Legalabb elözö nap le kellett volna mondani szerintem.
En ugy ertettem, volt idöpontod, amikor megbeszeltetek volna, milyen kezeles legyen, es esetleg meg is törtent volna. Ha az idöpontot nem mondod le idöben, bizony az veszteseg - es ha delben van az idöpontod, akkor ha egykor mondod le, az kesö.
Legkesöbb elözö nap,vagy esetleg aznap reggel kellett volna mondani, de lehet, az is kesö.
Sajnos, nem tudom biztosan, jogos-e ez, de ahogy utananeztem, ezt megteszik hasonlo esetben, es gyakran a fogorvosok, Legalabb elözö nap le kellett volna mondani szerintem.
- Eva10
- Látogató
12 éve 8 hónapja #16512
ezt talaltam meg, bar ez nem fogorvosra vonatkozik, de a fogorvosok kemenyebbek ebben, hajol tudom
www.uptoderm.de/jsp_public/cms2/index.jsp?did=3139
www.uptoderm.de/jsp_public/cms2/index.jsp?did=3139
- Ane
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 8 hónapja #16520
Írta: Ane
Ane válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
köszi szépen! ez így vicces lesz, ugyanis a telefonban azt mondták, semmi gond... és nem fogom tudni kifizetni a számlát, hiszen ezért is nem mentem vissza.
- Eva10
- Látogató
12 éve 8 hónapja #16525
Tenyleg semmi gond - az ö szempontjukbol. Gondolom, nem jutott eszedbe megkerdezni, kell-e fizetni.
Es;: ezek a helyzetek ranevelik az embert arra, hogy idöben lemondja az idöpontokat. Hiszen azt, hogy nem fogod tudni kifizetni a szamlat, mar elöbb is tudtad? Akkor vagy nem kellett volna idöpontot kerni,vagy elöbb le kellett volna mondani.
Mindenesetre nem tudom, ha nincs itt lakcimed, akkor be tudjak-e hajtani.
En bemennek es megkerdeznem, mit tehetek, vagy megkerdeznem a kassat, mi ilyenkor a helyzet, vagy a fogorvosi kamarat. Kerdezni nem kerül semmibe.
Mindenesetre mivel az ellatast nem vetted igenybe, sachkosten nem szerepelhet szerintem a szamladon, csak az ellatas.
Es;: ezek a helyzetek ranevelik az embert arra, hogy idöben lemondja az idöpontokat. Hiszen azt, hogy nem fogod tudni kifizetni a szamlat, mar elöbb is tudtad? Akkor vagy nem kellett volna idöpontot kerni,vagy elöbb le kellett volna mondani.
Mindenesetre nem tudom, ha nincs itt lakcimed, akkor be tudjak-e hajtani.
En bemennek es megkerdeznem, mit tehetek, vagy megkerdeznem a kassat, mi ilyenkor a helyzet, vagy a fogorvosi kamarat. Kerdezni nem kerül semmibe.
Mindenesetre mivel az ellatast nem vetted igenybe, sachkosten nem szerepelhet szerintem a szamladon, csak az ellatas.