Tartózkodási engedély
- Eva10
- Látogató
13 éve 3 hónapja #6409
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Tartózkodási engedély
Szia Terezia,
En is megneztem, jol nez ki. Mit takar ez a "Frankische Küche"? Azert kerdezem, mert a lanyom Baden-Württembergben el, es szörnyü dolgokat tudnak fözni - lagalabbis szerintem. Itt viszont nagyon szajam ize szerint valo a konyha.
Es: a kutyaert kell-e fizetni es mennyit?
Masszirozol is a panzioban? Ha igen, mennyibe kerül? Bocs a sok kerdesert...
szia:
Eva
En is megneztem, jol nez ki. Mit takar ez a "Frankische Küche"? Azert kerdezem, mert a lanyom Baden-Württembergben el, es szörnyü dolgokat tudnak fözni - lagalabbis szerintem. Itt viszont nagyon szajam ize szerint valo a konyha.
Es: a kutyaert kell-e fizetni es mennyit?
Masszirozol is a panzioban? Ha igen, mennyibe kerül? Bocs a sok kerdesert...
szia:
Eva
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 3 hónapja #6412
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Tartózkodási engedély
Szio Éva
A Főnők sok mindent főz és szerintem jol, még ha magyar pőrkőltet kérsz azt is
Én tőbbszőr ettem az étteremben és minden van, egyedül csülők nincs a fenében én imádom De bécsiszelet, marha szeletek knődlivel szoszokkal meg mindenféle .
A panzioban nem maszirozok itthon nálam, de 3 km-re van csak. 30 euroért maszirozok ami itt bagatell 80-100 kőrül masziroznak itt
Holnap megyek dolgozni a főnőkőt megkérdem biztosan hogy kell e fizetni a kutyáért ? de nem hiszem hiszen sokan hozzák magukkal a kutyájukat.
Reggeli pedig gyümülcsők ,friss péksütemény, szaftok, sajtok, szalámik, ha kérsz csinálok magyaros rántottát tojás, őnkiszolgálo
És tiszta reggeli után én takaritom a szobákat is a kolléganőmmel
Nyugodtan kérdezz szivesen válaszolok Terézia
A Főnők sok mindent főz és szerintem jol, még ha magyar pőrkőltet kérsz azt is
Én tőbbszőr ettem az étteremben és minden van, egyedül csülők nincs a fenében én imádom De bécsiszelet, marha szeletek knődlivel szoszokkal meg mindenféle .
A panzioban nem maszirozok itthon nálam, de 3 km-re van csak. 30 euroért maszirozok ami itt bagatell 80-100 kőrül masziroznak itt
Holnap megyek dolgozni a főnőkőt megkérdem biztosan hogy kell e fizetni a kutyáért ? de nem hiszem hiszen sokan hozzák magukkal a kutyájukat.
Reggeli pedig gyümülcsők ,friss péksütemény, szaftok, sajtok, szalámik, ha kérsz csinálok magyaros rántottát tojás, őnkiszolgálo
És tiszta reggeli után én takaritom a szobákat is a kolléganőmmel
Nyugodtan kérdezz szivesen válaszolok Terézia
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
13 éve 3 hónapja #6439
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Tartózkodási engedély
Szia Terézia,
köszönöm:) Ha arra járok majd meglátogatlak, most első alkalommal kicsit messze leszünk, most Bonn környékére megyek, de ha felétek kirándulgatok majd, tuti beugrom egy reggelire:))
Hát ja, gondolom, hogy gyorsan őrőlnek a hivatalok kerekei, bár hozzáteszem, hogy ha fizteni kell valamit az itt is nagyon gyorsan megy:))
köszönöm:) Ha arra járok majd meglátogatlak, most első alkalommal kicsit messze leszünk, most Bonn környékére megyek, de ha felétek kirándulgatok majd, tuti beugrom egy reggelire:))
Hát ja, gondolom, hogy gyorsan őrőlnek a hivatalok kerekei, bár hozzáteszem, hogy ha fizteni kell valamit az itt is nagyon gyorsan megy:))
- Eva10
- Látogató
13 éve 3 hónapja #6441
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Tartózkodási engedély
Szia Terezia,
Köszönöm.
Nem tudom meg, mikor lesz szabadidöm,de szivesen meglatogatunk majd.
Nem mindenhova lehet menni kutyaval....
szia:
Eva
Köszönöm.
Nem tudom meg, mikor lesz szabadidöm,de szivesen meglatogatunk majd.
Nem mindenhova lehet menni kutyaval....
szia:
Eva
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
13 éve 3 hónapja #6455
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Tartózkodási engedély
szioka Éva
Megjőttem a munkábol, most is van egy hatalmas németjuhászunk az egyik szobában.
Megkérdeztem a főnőkőt és azt mondta 5 euro plusz egy kutya van ahol 10 eurot is elkérnek érte a panziokban.. mindig előre meg kell kérdezni.
Lizy ha Bonnba mész akkor is előttem mész el, a barátnőm is Bonnba megy jővet menet be néz hozzám egy kávéra vagy itt alszik és ugy megy tovább.
Ugy hogy várlak benneteket lányok
Szép napot mindenkinek
Megjőttem a munkábol, most is van egy hatalmas németjuhászunk az egyik szobában.
Megkérdeztem a főnőkőt és azt mondta 5 euro plusz egy kutya van ahol 10 eurot is elkérnek érte a panziokban.. mindig előre meg kell kérdezni.
Lizy ha Bonnba mész akkor is előttem mész el, a barátnőm is Bonnba megy jővet menet be néz hozzám egy kávéra vagy itt alszik és ugy megy tovább.
Ugy hogy várlak benneteket lányok
Szép napot mindenkinek
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
13 éve 3 hónapja #6501
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Tartózkodási engedély
Szió Terézia,
köszi a választ, ha most elsőre nem is fogok pont felétek járni (Köln/Bonn reprérre érkezem, onnan megyek majd tovább az ellenkező irányba), ha legközelebb megyek, biztosan meglátogatunk, pláne, hogy fogadtok kutyástól és csak 5 euroba kerül a plusz szobatárs:) Külön megnyugató, hgoy nem riadtok vissza egy németjuhásztól sem - ugyanis a Lizym is pont az, és szeretném is kivinni magammal ahogy egy kicsit elrendeződtek a dolgaim az első hetek után. Akkor viszont biztos nem repülővel hanem kocsival megyünk majd, úgyhogy szívesen megállunk nálad, és a kávét is megisszuk:)
köszi a választ, ha most elsőre nem is fogok pont felétek járni (Köln/Bonn reprérre érkezem, onnan megyek majd tovább az ellenkező irányba), ha legközelebb megyek, biztosan meglátogatunk, pláne, hogy fogadtok kutyástól és csak 5 euroba kerül a plusz szobatárs:) Külön megnyugató, hgoy nem riadtok vissza egy németjuhásztól sem - ugyanis a Lizym is pont az, és szeretném is kivinni magammal ahogy egy kicsit elrendeződtek a dolgaim az első hetek után. Akkor viszont biztos nem repülővel hanem kocsival megyünk majd, úgyhogy szívesen megállunk nálad, és a kávét is megisszuk:)