Németországi munka nyelvtudás nélkül
- kriszti
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 2 hónapja #7305
Írta: kriszti
Kriszta
kriszti válaszolt a következő témában: Németországi munka nyelvtudás nélkül
Én nem tudom hogy megy ez a fórumozás, most vagyok ilyen helyen először. A nyelvoktatás szerintem nagyon tanár függő, a 14 éves fiam ovis kora óta tanulja a németet 2 éve az angolt, németül meg sem szólalt angolul elbeszélgetett a német menyjelöltemmel.
Kriszta
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- btgyrgytms
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 2 hónapja #7309
Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: Németországi munka nyelvtudás nélkül
A városunkban(Magyaro.)az általános iskolában csak azok tanulhatnak németül akiknek valamely felmenőjük német volt. A többi gyereknek kötelező az angolt választani. Ez van.
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 160
- papod
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 2 hónapja #7336
Írta: DECOTEXT
Mint többször említettem volt, a verbális (gyakorlati) nyelvtanulás ezerszer többet ér, mint az iskolai nyelvtan biflázása!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munka nyelvtudás nélkül
kriszti írta: Én nem tudom hogy megy ez a fórumozás, most vagyok ilyen helyen először. A nyelvoktatás szerintem nagyon tanár függő, a 14 éves fiam ovis kora óta tanulja a németet 2 éve az angolt, németül meg sem szólalt angolul elbeszélgetett a német menyjelöltemmel.
Mint többször említettem volt, a verbális (gyakorlati) nyelvtanulás ezerszer többet ér, mint az iskolai nyelvtan biflázása!
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
13 éve 2 hónapja #7337
Írta: DECOTEXT
Kedves Btgyrgytms! Ez ellen símán pert nyerhetsz. Ilyen diszkriminációval szemben egy iskola sem tudja akaratát keresztülvinni! Véleményem szerint, kevés jelentkező volt az angolra, s így próbálnak meg elég diákot összeszedni!
(Én biztosan feljelenteném őket!)
UI: ki ellenörzi azt, hogy X. Jencikének, hol és milyen "felmenője" volt német? Aztán mi van az osztrák rokonsággal? Egy iskolának sem jogköre, sem technikai felkészültsége nincs ennek ellenőrzésére! Milyen dokumentummal igazoljátok az esetleges szármozást? Mi van a vegyes házasságban születettekel, akik csak 50%-ba németek? Ők akkor csak spanyolra mehetnek? BORZASZTÓ!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németországi munka nyelvtudás nélkül
btgyrgytms írta: A városunkban(Magyaro.)az általános iskolában csak azok tanulhatnak németül akiknek valamely felmenőjük német volt. A többi gyereknek kötelező az angolt választani. Ez van.
Kedves Btgyrgytms! Ez ellen símán pert nyerhetsz. Ilyen diszkriminációval szemben egy iskola sem tudja akaratát keresztülvinni! Véleményem szerint, kevés jelentkező volt az angolra, s így próbálnak meg elég diákot összeszedni!
(Én biztosan feljelenteném őket!)
UI: ki ellenörzi azt, hogy X. Jencikének, hol és milyen "felmenője" volt német? Aztán mi van az osztrák rokonsággal? Egy iskolának sem jogköre, sem technikai felkészültsége nincs ennek ellenőrzésére! Milyen dokumentummal igazoljátok az esetleges szármozást? Mi van a vegyes házasságban születettekel, akik csak 50%-ba németek? Ők akkor csak spanyolra mehetnek? BORZASZTÓ!
DCT