Német adóvisszatérítés
- vikki
- Látogató
11 éve 1 hónapja #33710
Írta: vikki
vikki válaszolt a következő témában: Német adóvisszatérítés
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni,hogy apukának jár-e adóvisszatérítés Németországban,ha már több éve kint van,elvált,az asszony a gyerekkel Magyarországon van.Végülis azt kérdezném,hogy a gyerek után kap-e kint adóvisszatérítést?
Tudtok nekem abban segíteni,hogy apukának jár-e adóvisszatérítés Németországban,ha már több éve kint van,elvált,az asszony a gyerekkel Magyarországon van.Végülis azt kérdezném,hogy a gyerek után kap-e kint adóvisszatérítést?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nata
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 76
11 éve 1 hónapja #33723
Írta: Nata
Nata válaszolt a következő témában: Német adóvisszatérítés
Sziasztok
Mi adótanácsadóval csináltattuk, Ö az elsö perctöl kezdve megmondta, hogy egy honapon belül visszakapjuk a pénzt. Igy is lett juliusban elküldtük és augusztusban utalták is a pénzt.
Mi adótanácsadóval csináltattuk, Ö az elsö perctöl kezdve megmondta, hogy egy honapon belül visszakapjuk a pénzt. Igy is lett juliusban elküldtük és augusztusban utalták is a pénzt.
- julcsi30
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 4 hete #33991
Írta: julcsi30
julcsi30 válaszolt a következő témában: Német adóvisszatérítés
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a férjem augusztus elején kapta meg a finanzamt-tól a határozatot, hogy mennyi a visszajáró adó, de azóta sem kaptunk meg a pénzt. Iyen létezhet? Mennyit várjunk még? Hol lehetne érdeklődni? A könyvelő azt mondta, hogy várjunk, utalni fogják.
Olyan kérdésem lenne, hogy a férjem augusztus elején kapta meg a finanzamt-tól a határozatot, hogy mennyi a visszajáró adó, de azóta sem kaptunk meg a pénzt. Iyen létezhet? Mennyit várjunk még? Hol lehetne érdeklődni? A könyvelő azt mondta, hogy várjunk, utalni fogják.
- Athena1985
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 332
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete #34010
Írta: Athena1985
Athena1985 válaszolt a következő témában: Német adóvisszatérítés
Én rákérdeznék, mert ennyi ideig nem szokott tartani. Lehet, hogy a bankszámlaszám nem stimmelt, vagy bármilyen egyéb ok felmerülhetett. Szerintem hívjátok fel bátran a Finanzamt-ot.
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
11 éve 4 hete #34015
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Német adóvisszatérítés
Szia Athena1985,
nagyon kultúráltan válaszoltál.
Éppen azt akartam írni, hogy érdeklödni bárhol lehet - a sarki füszeresnél is- , de érdemileg válaszolni valószínüleg csak a Finanzamt tud . Megelöztél, jól van ez így...
nagyon kultúráltan válaszoltál.
Hol lehetne érdeklődni?
Éppen azt akartam írni, hogy érdeklödni bárhol lehet - a sarki füszeresnél is- , de érdemileg válaszolni valószínüleg csak a Finanzamt tud . Megelöztél, jól van ez így...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Athena1985
- angyal73
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
11 éve 3 hete #34099
Írta: angyal73
angyal73 válaszolt a következő témában: Német adóvisszatérítés
Akkor ez lehet az oka annak, hogy a 6 hónapja beadott adóbevallásra még nem érkezett semmilyen válasz!?! ( Járna vissza egy kis összeg).