Pénz hazautalás
- vbela64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 41
9 éve 7 hónapja #38933
Írta: vbela64
vbela64 válaszolt a következő témában: Pénz hazautalás
Tegnap utaltam a "Transfer"ral.
250 €-ra 75 Centet számoltak kezelési költségnek, ha dombornyomott MasterCarddal fizeted az utalást. Érkezéskor a bankom hivatalosan nem tudja, hogy külföldről érkezik a pénz, ezért nem számol kezelési/váltási költséget.
Az Erstenél érdekes lehet utána nézni, ha külföldi bankból HUF érkezik HUF-ra akkor is számolnak..
szerintem ez még mindig kedvezőbb, mint ha otthon 2000,- Ft-ot vonnak le utólag. És az indításért nem fizetek. (nekem a számlacsomagomban ingyenes a bármilyen (internet, banki, csekkes) átutalás indítása.)
250 €-ra 75 Centet számoltak kezelési költségnek, ha dombornyomott MasterCarddal fizeted az utalást. Érkezéskor a bankom hivatalosan nem tudja, hogy külföldről érkezik a pénz, ezért nem számol kezelési/váltási költséget.
Az Erstenél érdekes lehet utána nézni, ha külföldi bankból HUF érkezik HUF-ra akkor is számolnak..
szerintem ez még mindig kedvezőbb, mint ha otthon 2000,- Ft-ot vonnak le utólag. És az indításért nem fizetek. (nekem a számlacsomagomban ingyenes a bármilyen (internet, banki, csekkes) átutalás indítása.)
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
9 éve 7 hónapja #38934
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Pénz hazautalás
Transferwise? Pontosíts légy szíves! Köszivbela64 írta: Tegnap utaltam a "Transfer"ral.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- vbela64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 41
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
9 éve 7 hónapja #38940
Írta: mahlzeit
A Citibank amugy a lakossagi uzletagat hamarosan bezarja, a Citigoldnal meg vigyazni kell mert az ilyen 2mioval Citigold tagsagot ugy adtak regen, hogy akcioban, korlatozott idotartamra. (PErsze azt mondtak, hogy nem limitalt idoben, de egyszer csak felemeltek a limitet es nem szoltak, csak bechargoltak a havidijjat. A naluk levo “befektetes” meg altalaban inkabb gambling mintsem valos befektetes. Szal en menekultem toluk. Es egyetlen Magyar bank volt, aki EUn belul minden bankartyajat dollar alapon uzemeltette Ergo ha vettel vmit EUR-ban akkor elobb csinaltak egy EUR-Dollra, majd egy Dollar-Huf konverziot. Ezt nem nagyon reklamoztak.
mahlzeit válaszolt a következő témában: Pénz hazautalás
Ach so! Danke! Nem tudtam, mikor naluk voltam Citigold akkor meg nem volt ilyen. Akkor meg csak telefonos ugyfelszolgalaton keresztul adtak "pillanatnyi" kedvezmenyes arat. Amit mondanom se kell, hogy a Raiffesen helybol jobbat adott akkor online:)gejza írta: Grüß Gott Mahlzeit úr,
tisztelettel jelzem, a Citibanknál is van devizaváltós online "tőzsde" pillanatnyi árfolyamon való váltással, sőt, CITIGOLD ügyfélként (min. 2 mió HUF betét) max. 3 hónapra előre árfolyamra is lehet spekulálni a nagyobb devizákkal (GPB, USD, EUR, CHF) a forinttal, vagy egymással szemben is. Mindez kis összegeknél is müxik (persze úgy nem sok értelme). Jó játék.....
A Citibank amugy a lakossagi uzletagat hamarosan bezarja, a Citigoldnal meg vigyazni kell mert az ilyen 2mioval Citigold tagsagot ugy adtak regen, hogy akcioban, korlatozott idotartamra. (PErsze azt mondtak, hogy nem limitalt idoben, de egyszer csak felemeltek a limitet es nem szoltak, csak bechargoltak a havidijjat. A naluk levo “befektetes” meg altalaban inkabb gambling mintsem valos befektetes. Szal en menekultem toluk. Es egyetlen Magyar bank volt, aki EUn belul minden bankartyajat dollar alapon uzemeltette Ergo ha vettel vmit EUR-ban akkor elobb csinaltak egy EUR-Dollra, majd egy Dollar-Huf konverziot. Ezt nem nagyon reklamoztak.