Németország vagy Magyarország?

Több
11 éve 10 hónapja #27767 Írta: Emilio33
Emilio33 válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Én 3 hete kísérem figyelemmel a FB Németországi munkalehetőségek (semmi más, csak kíváncsiság) , és az ott tapasztaltak számomra szomorúbb képet festenek. Hihetetlen milyen felkészületlenek azok az emberek, akik mennének kifele dolgozni, szinte 0 információjuk van Németországról, a nyelvtudásuk meg ha 10ből 1 embernek megfelelő. Van aki erőszakosan magyarázza, hogy nem is kell ki nyelvtudás, simán el lehet lenni nélküle. Ja, és rengetegen fizetnek még mindig "közvetítőnek", hihetetlen komolyan... :huh:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 10 hónapja #27770 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Emilio33 írta: Ja, és rengetegen fizetnek még mindig "közvetítőnek", hihetetlen komolyan... :huh:

Ez valóban hihetetlen. Nem is értem, hogy az így kifizetett pénzekből miért nem inkább nyelvtanfolyamra mennek? :thinking:

Több
11 éve 10 hónapja #27771 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Emilio33 írta: Én 3 hete kísérem figyelemmel a FB Németországi munkalehetőségek (semmi más, csak kíváncsiság) , és az ott tapasztaltak számomra szomorúbb képet festenek. Hihetetlen milyen felkészületlenek azok az emberek, akik mennének kifele dolgozni, szinte 0 információjuk van Németországról, a nyelvtudásuk meg ha 10ből 1 embernek megfelelő. Van aki erőszakosan magyarázza, hogy nem is kell ki nyelvtudás, simán el lehet lenni nélküle. Ja, és rengetegen fizetnek még mindig "közvetítőnek", hihetetlen komolyan... :huh:

Es ezt a FB-on?? NA rakeresek, kivancsisagbol..:)

• DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #27772 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Gergoo írta: Felráznám a topikot ezzel a baromsággal ami a facebook-on kering. Ott is hozzászóltam de bannoltak Itt viszont ennek kicsi az esélye. Kiváncsi vagyok itt milyen hozzászólások lesznek :)

Ez természetesen hülyeség, mert pl. hiányzik a lakbér, a kenyér ára hamis (3-4 euró 75 dkg) nincs a cigi feltüntetve (Mo.-on rengetegen dohányoznak s csak 750 Ft/doboz pl. a Phillipmoris) itt 5 euron. Nem sorolom tovább, mert pontosan most csökkenti a rezsi költséget az Orbánkormány 10%-al! Ja és bevezettek egy dotált kamatos hitelt a lakás ás ház vásárók/épitőknek.

Irtam Angelának hogy nekem is kell ilyen.... :clap: :woohoo:

Aki ilyen szelektiv és hülye statisztikát hoz a nyilvánosságra az beteg. Ott van pl az áfa az élelmiszerekre. Ez még igaz is lehet csak, hogy az alapára jóval magasabb. Hiába 27% otthon ha csak 5 euró valami. Itt meg 25€, s csak 7% az áfa..... Szóval az illető jobb a orvoshoz fordul, mert biztos nem vette be a gyógyszerét......

b]Ja , és hol 874 ezer ft. a nettó átlagkereset itt as BRD-ben?
Ez a mai árfolyamon 2851 euro lenne! (297 Ft)
Megyek azonnal oda lakni, ahol ennyit adnak![/b]

Gergő legyszives tudd meg, hogy honnan van
az infó a facebook-on. Valamiből kimaradtam! :chuckle:

DCT

Több
11 éve 10 hónapja #27778 Írta: BlaSiuS
BlaSiuS válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Mondjuk az átlagkeresetbe nyilván nem csak a minimálbéresek keresetét számolták, Magyarországon sem sokan keresnek 120-130 fölött....
Kenyeret én 1.10-ért veszek, az autóm átírása pedig 70€ körül volt mindennel együtt.

• prosperus
  • prosperus profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Több
11 éve 10 hónapja #27779 Írta: prosperus
prosperus válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Aki ezt megeszi az a sajat ökörsegere ,butasagara vall :laugh:
Stefan Ecsem ,meg a 70 % -a is sok :wait: mert az lenne 2.109,65 Yuro.
De megsem lehetetlen 250 oraval havonta :whistle:

Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!