Németország vagy Magyarország?
- Emilio33
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 52
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ez valóban hihetetlen. Nem is értem, hogy az így kifizetett pénzekből miért nem inkább nyelvtanfolyamra mennek?Emilio33 írta: Ja, és rengetegen fizetnek még mindig "közvetítőnek", hihetetlen komolyan...
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Es ezt a FB-on?? NA rakeresek, kivancsisagbol..Emilio33 írta: Én 3 hete kísérem figyelemmel a FB Németországi munkalehetőségek (semmi más, csak kíváncsiság) , és az ott tapasztaltak számomra szomorúbb képet festenek. Hihetetlen milyen felkészületlenek azok az emberek, akik mennének kifele dolgozni, szinte 0 információjuk van Németországról, a nyelvtudásuk meg ha 10ből 1 embernek megfelelő. Van aki erőszakosan magyarázza, hogy nem is kell ki nyelvtudás, simán el lehet lenni nélküle. Ja, és rengetegen fizetnek még mindig "közvetítőnek", hihetetlen komolyan...
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ez természetesen hülyeség, mert pl. hiányzik a lakbér, a kenyér ára hamis (3-4 euró 75 dkg) nincs a cigi feltüntetve (Mo.-on rengetegen dohányoznak s csak 750 Ft/doboz pl. a Phillipmoris) itt 5 euron. Nem sorolom tovább, mert pontosan most csökkenti a rezsi költséget az Orbánkormány 10%-al! Ja és bevezettek egy dotált kamatos hitelt a lakás ás ház vásárók/épitőknek.Gergoo írta: Felráznám a topikot ezzel a baromsággal ami a facebook-on kering. Ott is hozzászóltam de bannoltak Itt viszont ennek kicsi az esélye. Kiváncsi vagyok itt milyen hozzászólások lesznek
Irtam Angelának hogy nekem is kell ilyen....
Aki ilyen szelektiv és hülye statisztikát hoz a nyilvánosságra az beteg. Ott van pl az áfa az élelmiszerekre. Ez még igaz is lehet csak, hogy az alapára jóval magasabb. Hiába 27% otthon ha csak 5 euró valami. Itt meg 25€, s csak 7% az áfa..... Szóval az illető jobb a orvoshoz fordul, mert biztos nem vette be a gyógyszerét......
b]Ja , és hol 874 ezer ft. a nettó átlagkereset itt as BRD-ben?
Ez a mai árfolyamon 2851 euro lenne! (297 Ft)
Megyek azonnal oda lakni, ahol ennyit adnak![/b]
Gergő legyszives tudd meg, hogy honnan van
az infó a facebook-on. Valamiből kimaradtam!
DCT
- BlaSiuS
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2
Kenyeret én 1.10-ért veszek, az autóm átírása pedig 70€ körül volt mindennel együtt.
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Stefan Ecsem ,meg a 70 % -a is sok mert az lenne 2.109,65 Yuro.
De megsem lehetetlen 250 oraval havonta
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!