Németország vagy Magyarország?

Több
12 éve 5 hónapja #20570 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Szilvi írta: azt gondolom, Róluk nem tudunk semmit, és én rájuk gondolva írtam azt, amit.

Azt biztosra vehetjük, hogy nem rajtunk keresztül találtak munkát valóban hanem mondjuk az expressz oldalon keresztül de ettől még nem hiszem, hogy óriási különbség lenne nyelvtudásukban, képzettségükben és különösen nem mentalitásukban és ezért írtam, hogy az arányok feltehetőleg hasonlóak. Tudod, a neten bármerre járok (pl. facebook oldalakon amik kitünő kezdeményezések) különböző városokban illetve régiókban élő magyarokat összefogni próbáló oldalakon is látható: olyan munka kell (kéne) (segítsetek) jellemzően amihez nem kell nyelvtudás, megfűszerezve legalább 2000 nettó + szállás és max. 3 hetente hazajárkálás opciókkal. Tehát nincs itt különösebb "önerős" réteg szerintem mert a kijutás módja lehet más de a gondolkodásmód nemigen.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja #20571 Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?

Gergoo írta:

DECOTEXT írta: A csúcs: nem egy településen még mindig a póstás viszi
ki a nyugdijakat és támogatásokat, KP., mert az adott
személyeknek nincs számlája. Ez középkor! Csoda, hogy
van telefon, és nem füstjelekkel és dobbal kommunikálnak!

Várj! A nyugdíjasnak azt hiszem már kötelező de amitől én spec. falramásztam, hogy olyan arcok akik online szolgáltatnak nem rendelkeznek (ingyenes, 2 perc alatt regisztrálható) paypal számlával, na ez a középkor. Még meg is írja nekem, hogy a készpénzen kívűl mást nem fogad el. Eszembe is jutott, hogy milyen nyitott a magyar. :laugh:
Amúgy ahol van online fizetés az is egy óriás fos általában. Ha már azt írják, hogy az OTP rendszerén keresztül akkor én sok jóra nem számítok külföldön kibocsájtott kártyákkal.
Reménytelenek. :angry:

Eleg egyszeru az oka a keszpenznek. K. nagy a fraud a bankartyakkal! A bankok pedig 90 nap utan siman visszahuzzak a penzt kartyas fizetesnel, az online bolt meg ott maradt aru es penz nelkul. MO.-n meg fillerb@szas a jellemzo, ha beepited az arba a fraud koltseget, buktad a megrendeleseket. Paypalnal meg keves szarabb biztonsaggal rendelkezo fizetesi mod van en csak rohogni tudok azon ha valaki ezt hasznalja. Nem mellesleg ez a penzugyi fizetes tema, ha mar megint Mo-ot fikazzatok, akkor megjegyzem, hogy kar hoborogni. Nemetorszagban a banki szolgaltatasok ugy fos ahogy van. A biztonsagi rendszerek elavultak (tokent nem lehet kerni, sms az luxus), mindenhol az EC kartyaval kell bohockodni, mert tul draga nekik a Visa vagy MAstercard chargea. Emellett aki nem tud szamolni, annak biztos orom, hogy dijmentes a szamla es a sepa eloirasnak megfeleloen ingyenes (nem mellesleg Mo.-on is, csak Deco szokas szerint nem erti. Pedig mar le lett irva tobbszor), de kozben ELINFLALJAK a penzed a bankban! 0% kamatok, 2% ha k. le van kotve. Az ami ebbol az inflacios vesztesegbol kijon, magasan veri a magyar banki koltsegeket! Egyszeruen alacsonyan tartjak az alapkamatokat, igy szepen szetkenik az allamadosagot. Kulonadok helyett ez is megoldas, csak igy az sziv akinek megtakaritasa van.

Több
12 éve 5 hónapja #20572 Írta: Gergoo

mahlzeit írta: Paypalnal meg keves szarabb biztonsaggal rendelkezo fizetesi mod van en csak rohogni tudok azon ha valaki ezt hasznalja.

Valóban? Támaszd ezt alá valamivel aminek súlya is van mert én úgy 8 év alatt ennek halvány jelét nem láttam pedig túl vagyok vagyok 1500 tranzakción már, szóval gyakorlatilag esélyed nincs. :P

Több
12 éve 5 hónapja #20573 Írta: mahlzeit

Gergoo írta:

Szilvi írta: azt gondolom, Róluk nem tudunk semmit, és én rájuk gondolva írtam azt, amit.

Azt biztosra vehetjük, hogy nem rajtunk keresztül találtak munkát valóban hanem mondjuk az expressz oldalon keresztül de ettől még nem hiszem, hogy óriási különbség lenne nyelvtudásukban, képzettségükben és különösen nem mentalitásukban és ezért írtam, hogy az arányok feltehetőleg hasonlóak. Tudod, a neten bármerre járok (pl. facebook oldalakon amik kitünő kezdeményezések) különböző városokban illetve régiókban élő magyarokat összefogni próbáló oldalakon is látható: olyan munka kell (kéne) (segítsetek) jellemzően amihez nem kell nyelvtudás, megfűszerezve legalább 2000 nettó + szállás és max. 3 hetente hazajárkálás opciókkal. Tehát nincs itt különösebb "önerős" réteg szerintem mert a kijutás módja lehet más de a gondolkodásmód nemigen.

Az en ismerettsegi koromben fejvadaszokon keresztul, linkedin-en keresztul, kapcsolatrendszeren keresztul kapnak(unk) munkat! Hirbol sem ismerik ezt az oldalt. Nem 1-2 emberrol beszelek. Facebook csoportokhoz nem csatlakozok(unk) es nem jarok(unk) magyar rendezvenyekre. Szimplan nem erdekel, mert nem magyarkodni jottem ki. MEg azt hiszem itt sem maradok torzsvendeg:)
Ertem en, hogy vedeni kell egy troll hatsojat, mert javit a google rankingen a sok hozzaszolas, csak faraszto olvasokent. Meg eleg faraszto folyamatosan egy sotet agyucsobe ordibalni..

Több
12 éve 5 hónapja #20574 Írta: mahlzeit

Gergoo írta:

mahlzeit írta: Paypalnal meg keves szarabb biztonsaggal rendelkezo fizetesi mod van en csak rohogni tudok azon ha valaki ezt hasznalja.

Valóban? Támaszd ezt alá valamivel aminek súlya is van mert én úgy 8 év alatt ennek halvány jelét nem láttam pedig túl vagyok vagyok 1500 tranzakción már, szóval gyakorlatilag esélyed nincs. :P

Nem kulonosebben erv, hogy te hany tranzakcion vagy tul.. Ismered a secured Visa es MAstercard fizeteseket? NA az biztonsagos.
A Micike, kandur123 accounttal vedett kartyaadatok a paypal account mogott az a rohejes kategoria. PErsze lehet jol hasznalni, kulon kartya csak erre valo fizetesekre, csak fizetes elott van rajta penz, rendszeresen valtoztatott account stb.. Az, hogy te hogy hasznalod te dolgod, az emberek viszont tul lazan kezelik, a keyloggerek meg vadasszak az accountokat.
A Visam mogott van egy kozel 4mios (HUF) hitelkeret. Azt varhatja barki mikor teszem be egy paypal account moge..

Több
12 éve 5 hónapja #20575 Írta: Gergoo

mahlzeit írta: Az en ismerettsegi koromben fejvadaszokon keresztul, linkedin-en keresztul, kapcsolatrendszeren keresztul kapnak(unk) munkat! Hirbol sem ismerik ezt az oldalt. Nem 1-2 emberrol beszelek.

Innentől viszont egyértelmű, hogy nem egyről beszélünk. Eddig a pontig beszéltünk ugyanis azokról akik mindegy, hogy hol de hirdetésekre jelentkezve jutottak ki, többnyire fizikai munkára.
A kapcsolat rendszeren és linkedin-en keresztül ha nem is 1-2 ember de az egésznek lehet pedig úgy ......... nagyvonalú leszek kb. a 0,0000000000000000000000075896%-a.
Nagy súlyt tettél a mérlegre. :laugh: