Németország vagy Magyarország?
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Tevedesben vagy, nem latod ezt azt oldalt! Beszeljunk ugy 30%-rol..Gergoo írta:
Innentől viszont egyértelmű, hogy nem egyről beszélünk. Eddig a pontig beszéltünk ugyanis azokról akik mindegy, hogy hol de hirdetésekre jelentkezve jutottak ki, többnyire fizikai munkára.mahlzeit írta: Az en ismerettsegi koromben fejvadaszokon keresztul, linkedin-en keresztul, kapcsolatrendszeren keresztul kapnak(unk) munkat! Hirbol sem ismerik ezt az oldalt. Nem 1-2 emberrol beszelek.
A kapcsolat rendszeren és linkedin-en keresztül ha nem is 1-2 ember de az egésznek lehet pedig úgy ......... nagyvonalú leszek kb. a 0,0000000000000000000000075896%-a.
Nagy súlyt tettél a mérlegre.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Jól sejtettem. Lilaszinűd nincs a biztonságukról de még a műkődéséről sem igen. A "Visad mögötti" hitelkeret pedig ha van online hozzáférésed a legjobb esetben ugyanolyan védett maximum. Abban viszont egyetértek, hogy ésszel kell csinálni, főszámlát nem szabad betolni mögé. Mégvalami! Az e-mail cím lehet bármilyen vicces ha odatolsz mellé egy 256bites jelszót, mint pl ez:mahlzeit írta:
Nem kulonosebben erv, hogy te hany tranzakcion vagy tul.. Ismered a secured Visa es MAstercard fizeteseket? NA az biztonsagos.Gergoo írta:
Valóban? Támaszd ezt alá valamivel aminek súlya is van mert én úgy 8 év alatt ennek halvány jelét nem láttam pedig túl vagyok vagyok 1500 tranzakción már, szóval gyakorlatilag esélyed nincs.mahlzeit írta: Paypalnal meg keves szarabb biztonsaggal rendelkezo fizetesi mod van en csak rohogni tudok azon ha valaki ezt hasznalja.
A Micike, kandur123 accounttal vedett kartyaadatok a paypal account mogott az a rohejes kategoria. PErsze lehet jol hasznalni, kulon kartya csak erre valo fizetesekre, csak fizetes elott van rajta penz, rendszeresen valtoztatott account stb.. Az, hogy te hogy hasznalod te dolgod, az emberek viszont tul lazan kezelik, a keyloggerek meg vadasszak az accountokat.
A Visam mogott van egy kozel 4mios (HUF) hitelkeret. Azt varhatja barki mikor teszem be egy paypal account moge..
~%ImhQ8Z/}l*B6G9`>WY5Ky"h}.ql.657'[p7Nu]}:8>uCW92/?>:G!?N#WQ<Ss
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
(Viszont most mar tul sok ido megy el felesleges vitakra, ugyhogy inkabb ebbol kiszallok )
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Szerintem pedig Te vagy tévedésben. Nem kicsiben. 1/3 fejvadász és linkedin által. Soha.mahlzeit írta: Tevedesben vagy, nem latod ezt azt oldalt! Beszeljunk ugy 30%-rol..
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
DE van lilaszinum:) Azert mondtam, hogy nem relevans a te tapasztalatod. IT-s szaki vagy.. Kerdezz meg egy atlagembert mit tud a paypalrol. Az emberek 90%-a becsuri moge a hitelkartyajat egy rohejes e-maillel es pw-el. Lehetoleg ugyanazzal, amivel nap mint nap megnyitja az emailjet. Meg az ITs haverom is. Es nem ertette:)Gergoo írta:
Jól sejtettem. Lilaszinűd nincs a biztonságukról de még a műkődéséről sem igen. A "Visad mögötti" hitelkeret pedig ha van online hozzáférésed a legjobb esetben ugyanolyan védett maximum. Abban viszont egyetértek, hogy ésszel kell csinálni, főszámlát nem szabad betolni mögé. Mégvalami! Az e-mail cím lehet bármilyen vicces ha odatolsz mellé egy 256bites jelszót, mint pl ez:mahlzeit írta:
Nem kulonosebben erv, hogy te hany tranzakcion vagy tul.. Ismered a secured Visa es MAstercard fizeteseket? NA az biztonsagos.Gergoo írta:
Valóban? Támaszd ezt alá valamivel aminek súlya is van mert én úgy 8 év alatt ennek halvány jelét nem láttam pedig túl vagyok vagyok 1500 tranzakción már, szóval gyakorlatilag esélyed nincs.mahlzeit írta: Paypalnal meg keves szarabb biztonsaggal rendelkezo fizetesi mod van en csak rohogni tudok azon ha valaki ezt hasznalja.
A Micike, kandur123 accounttal vedett kartyaadatok a paypal account mogott az a rohejes kategoria. PErsze lehet jol hasznalni, kulon kartya csak erre valo fizetesekre, csak fizetes elott van rajta penz, rendszeresen valtoztatott account stb.. Az, hogy te hogy hasznalod te dolgod, az emberek viszont tul lazan kezelik, a keyloggerek meg vadasszak az accountokat.
A Visam mogott van egy kozel 4mios (HUF) hitelkeret. Azt varhatja barki mikor teszem be egy paypal account moge..
amit egy jelszótároló progiban tárolva levédsz úgy ennek a kétszeresével és egy mellé társított txt file-al egy pendrive-ról, nahh meglehet tapsolni a keyloggert ha ezt levadássza mert a legbikább géppel 30 millió év alatt nem fejti vissza a kódot soha.~%ImhQ8Z/}l*B6G9`>WY5Ky"h}.ql.657'[p7Nu]}:8>uCW92/?>:G!?N#WQ<Ss
A secured VISA/MAstercard-hoz meg legalabb bekernek egy rakas plusz azonositot, pl. a Citibankos Visa kuld meg egy sms azonositot is. Na az mar biztonsag:)
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Ebből is tanulnak majd ne felejtsd! Ha mást nem, hát látják majd, hogy kb. miként néz ki egy jelszó manapság.mahlzeit írta: MIelott felreerted, no defense! Nagyon jo kis portal ez es nagy segitseg annak akinek van esze hasznalni! Eddig is reklamoztam:) Nem pont en vagyok a celcsoport, de ennek ellenere tetszik, sok hasznosat olvasok en is.
(Viszont most mar tul sok ido megy el felesleges vitakra, ugyhogy inkabb ebbol kiszallok )
Visszatérve a pénzügyekhez, ajánlom még az évi 10 euró költségű prepaid mastercard-ját a Moneybookers -nek.