Menni vagy maradni?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Nocsak, nocsak!? Hát lehet Mo.-on is sokat keresni? Hogyan is van a mese a vesztesekröl és azokról akiknek nincs lehetöségük? Lehet, hogy itt valami vizröl van szó miközben borocskát kortyolgatunk?mahlzeit írta: De irtam en soha nem akartam Nemetorszagba jonni, Irorszagba majdnem visszamentem melozni, de MO.-on tul jol kerestem vegul nem mentem. Es csak sok ev utan vagtam neki a kulfoldnek..
PS: itt a BRD-ben is vannak veszetesek! Pontosan ezzel támpasztottad alá a mindig is ervényes mondatomat: mindek maga felel a saját életéért, s helyzetéért! (Csak egy kivétel van: ha valaki súlyos beteg lesz. Na ez pech, s erröl biztosan nem tehet de a többiröl bizony igen!!)
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Te mirol beszelsz, most komolyan? Ezen a teruleten ahol dolgozom max. 50 ember van Mo.-on. Ide nem lehet mar bekerulni, egyre szukolo szakterulet.. Az a nehany 100e mernok kozul 50, huha. Ez valoban az atlag. Csak a szerencsemen mult, hogy itt vagyok es masodlagosan a kepessegeimen..DECOTEXT írta:
Nocsak, nocsak!? Hát lehet Mo.-on is sokat keresni? Hogyan is van a mese a vesztesekröl és azokról akiknek nincs lehetöségük? Lehet, hogy itt valami vizröl van szó miközben borocskát kortyolgatunk?mahlzeit írta: De irtam en soha nem akartam Nemetorszagba jonni, Irorszagba majdnem visszamentem melozni, de MO.-on tul jol kerestem vegul nem mentem. Es csak sok ev utan vagtam neki a kulfoldnek..
PS: itt a BRD-ben is vannak veszetesek! Pontosan ezzel támpasztottad alá a mindig is ervényes mondatomat: mindek maga felel a saját életéért, s helyzetéért! (Csak egy kivétel van: ha valaki súlyos beteg lesz. Na ez pech, s erröl biztosan nem tehet de a többiröl bizony igen!!)
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
A "szerencsét" meg lehet szervezni s elő lehet idézni, de minimim lehetőséget kell adni arra hogy LEHESSEN szerencséd! Ha nem lottózol nem is fogsz nyerni! Ha jelentkeztél oda ahol most vagy akkor adtál lehetőséget arra, hogy felvegyenek! Ehez jött a képességed és amit tanultál! ha a kertészetbe jelentkezel minimálbérért akkor ma nem lennél ott ahol vagy! ERRŐL LEFETYELEK!mahlzeit írta: Csak a szerencsemen mult, hogy itt vagyok es masodlagosan a kepessegeimen..
Egy példa: Mi a 80-as évek elején keményen tanitottuk a gyerekeinket németre. Anyanyelvű (volt NDKs) nő tanította őket, maszek. Mi is jól megtanultuk a nyelvet a nejemmel. Ez volt az amivel megalapoztuk, hogy ha "szerencsék lesz" ki tudjunk jönni, mert nem felelt meg a magyar oktatás a gyerekeinknek! Mi amikor elindúltunk akkor szuperül kerestünk Mo.-on, mégis belevágtunk a kölykök maiatt! A szerencsét elő kell és lehet idézni! Nálunk sem úgy kezdődött, hogy bekopogtak hozzán német vállalkozók és cégek képviselői, hogy: "bocs' lenne egy kis munka, nem jönnének el...."! Magunk is nagony rádolgoztunk, hogy bejöjjön az ami ma van!
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
DECOTEXT írta:
A "szerencsét" meg lehet szervezni s elő lehet idézni, de minimim lehetőséget kell adni arra hogy LEHESSEN szerencséd!mahlzeit írta: Csak a szerencsemen mult, hogy itt vagyok es masodlagosan a kepessegeimen..
Így van ember!
Menjen mindenki IT szakembernek ,a kaját meg majd megtermelik a mókusok. Az autód lukas gumiját befoltozzák a pókok, a kedves nejed haját meg majd beállítja a déli szél.....
Amiről papolunk neked az az hogy (ááááá, bár úgy se érted....) alig van olyan szakterület ahol tisztességes bért fizetnek otthon.
Néhány tényleg okos és tanult tehetség meg tudja találni itthon is "amerikát". De mi legyen a többivel?
Vagy akkor mindenki hülye csak Te vagy a röhejes 1500 eurós fizetéseddel az ész aki a partról figyeli a sok "buta" evickélését?
Elárulom neked, hogy mikor még nem volt szétcseszve a belgazdaság a 90-es évek közepén kétszer annyit kerestem havonta mint Te meg a nejed (mai árfolyamon átszámítva) És képzeld le is adóztam (nem úgy mint egyesek...)
De már ne haragudj...ez az oltós duma ismét....."a szerencsét meg lehet szervezni"
Legyen mindenki Mahlzeit? Mert magaddal ne dicsekedj, pont annyit keresel mint Peteratde....közben meg állandóan szapulod Őt. Közben meg Ő csendben át fog lépni rajtad pár év alatt
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
Nem akartam reagálni a beirásaidra, de ehez engedj meg egy magjegyzést!kfz írta: Vagy akkor mindenki hülye csak Te vagy a röhejes 1500 eurós fizetéseddel az ész aki a partról figyeli a sok "buta" evickélését?Elárulom neked, hogy mikor még nem volt szétcseszve a belgazdaság a 90-es évek közepén kétszer annyit kerestem havonta mint Te meg a nejed (mai árfolyamon átszámítva) És képzeld le is adóztam (nem úgy mint egyesek...De már ne haragudj...ez az oltós duma ismét....."a szerencsét meg lehet szervezni" Legyen mindenki Mahlzeit? Mert magaddal ne dicsekedj, pont annyit keresel mint Peteratde....közben meg állandóan szapulod Őt. Közben meg Ő csendben át fog lépni rajtad pár év alatt
1. / Ez nem verseny, hogy kinek megy jobban s kinek nem! (Ideje lenne felfognod!)
2./ A jövedelmünk, nem a keresetünk. (Azért dolgozunk, hogy nyugdijunk legyen.)
3./ Lehet, hogy milliókat kerestél, söt az is lehet hogy ma is keresel, de még mindig nem fogtad fel, hogy mi nem sirunk, mert a helyzetünk magunk idéztük elö! Otthon, Mo.-on is a tömeg önhibás, ezért maradjanak csendben! Aki kis bérért elmegy dolgozni az tegye!
Érted Kikkoma?! Nem lényeges, hogy ki hol mennyit, hanem az,
hogy vegyük végre a kezünkbe, ha javitani akarunk a helyzetünkön!
A továbbiakban ezt a meddö vitát veled, részemröl lezártam, mert oldalakon keresztül
irogatsz szubejktiv butaságokat, minden alapvetö valósátartalom nélkül! Na, csaó!
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
DECOTEXT írta:
A továbbiakban ezt a meddö vitát veled, részemröl lezártam, mert oldalakon keresztül
irogatsz szubejktiv butaságokat, minden alapvetö valósátartalom nélkül! Na, csaó!
Helyes...Te vagy az etalon.
Kerestem az ide illő meghatározást, meg van : nárcisztikus exhibicionista.
Érdekes jellem.......
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "