Menni vagy maradni?
- timi2012
- Látogató
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
1./ Egyáltalán nem nevet ki! Itt is orvoshiány van! Ilyen van, de nem általános! Unokatestvérem villamosmérnök (söt Dr.) Otthon a magyar simensnél dolgozott s 1 évet sem volt a cégnél felszippantotta a német munkaerőpiac! Négy ajánlata is volt, de tudott németül és angolul s bizony JÓ SZAKMÁJA avn!Eva10 írta: 1./ Egyebkent, lehet, DCT kinevet, de nekem elem jött az ajanlat, csak el kellett fogadni.....
2./ Amikor az en gyerekeim voltak kicsik, bizony nagyon jo volt az otthoni oktatas!
3./ Az. hogy nem felelt meg neki, lehet, de itt sem jobb annyival szerintem. De ez az en velemenyem.
2./ Maga az oktatás minősége nem volt rossz, a perspektiva ma is az!
3./ Azért nem felelt meg, mert a lehetőségek nem voltak meg! Mikor fizet a magyar állam 1 éves mexicói diákcsere programot? (Lányom itt kapott állami költségen) stb.
DCT
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves Timi! Nem szoltam itélkezni csak a véleményemet mondom! Szerintem ha valaki leirja hogy jól él az nem felvágás hanem lehet példa másoknak akiknek nem sikerült! Én is már sokszor leírtam itt hogy nulláról indulva hogyan jutottunk oda ahol ma vagyunk! Éva is leirta hogy jól él de nagy rizikóval vállalkozott s bejött neki is! Ezek a dologok nem hencegések hanem tények! Ha meg valamit rosszúl saccoltam meg esetedben akkor annak valószínű az információhiány az oka! Ez elkülhető ha megírod mi a helyzet!timi2012 írta: Köszi az en helyzetemet nem kell Magyarorszagon javitani,mivel jo par eve itt elek es igen jo helyzetben...Mar innen latszik ,hogy gyakran csak iteletet mondasz mindenfele informacio nelkül .Irhatnam mennyire vagyok jo helyzetben , de en nem vagyok tul felvagos.
.
Abban meg semmi ellentmondás nincs, hogy a rossz munkára van mindig madár! Aki elvállalja az csinálja és nem sírjon! Én attól szoktam kiakadni otthon, amikor mondják, hogy "könnyű neked, Te kint vagy, mi meg itthon minimálbérért gürizünk"! Senkit nem kényszerírtene erre! Ha meg bevállalja akkor ne csodálkozzon, hogy rosszúl megy a sora!
Mo.-on a legtöbben még arra sem hajlandók, hogy 100-150 kilóméterre ingázzanak! Itt sok kolegám teszi ezt.....pedig itt még nem is támogatják mint otthon!
DCT
- Eva10
- Látogató
en ugy gondolom, hogy egymas lelkialkatat nem kellene talan targyalnunk. Szerintem egyebkent mindenkiben van ilyen is, olyan is, es talan igy egeszseges. De hogy mi jön a rossz gyermekkorbol, es mi nem.....ez azert teljesen egyeni, es sokmindentöl függ - ezt szakemberkent mondom. Az viszont biztos, hogy semmi közünk egymas gyerekkorahoz es egyeb körülmenyeihez.
Arrol nem is beszelve, hogy nem tudunk egymasrol semmit, csak ami itt megnyilvanul, az meg nem eleg.....de azert Dct-röl is tudjuk, mennyit törödik a gyerekeivel, a felesegevel....ez nem dicseret akar lenni, mint ahogy az elözö sem szidas, csak puszta teny.
- Eva10
- Látogató
- Eva10
- Látogató