Menni vagy maradni?
- timi2012
- Látogató
Mi az hogy a tömeg otthon maradjon csendben ? Elkepzelem mit szolnanak a frissen vegzett fiatalok ,ha
mondana nekik valaki hogy minden az ö hibajuk es fogjak be?
Mi lenne itt Nemetorszagban is, ha a "vesztes" nem olyan jol fizetett munkaköröket nem tudnak senkivel sem betöltetni?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
De ha jol megnezem, benned is van belöle - nem sertesnek mondom, valamennyi szerintem kell is.
Egyebkent, lehet, DCT kinevet, de nekem elem jött az ajanlat, csak el kellett fogadni.....
Az egy dolog, hogy nyelvet tanulni jo, de en most sem, es regebben sem ertettem egyet azzal, hogy az otthoni oktatas nem volt jo. Amikor az en gyerekeim voltak kicsik, bizony nagyon jo volt az otthoni oktatas! Az. hogy nem felelt meg neki, lehet, de itt sem jobb annyival szerintem. De ez az en velemenyem.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Import árúból is lehet fedezni a szükségleteket. A múltik nagyrésze már igy is teszi! Azt sem mondtam, hogy át kell képeznie magát. Ha a pékség nem kap kis pénzért melóst, akkor kénytelen lenne többet fizenti. Amig valaki(k) bagóért is elvállalják addig nem lesznek jobb berek! Nézd meg mi megy itt a BRD-ben. A pékek nagyrészének nincs lehetösége újakat képezni, mert nem megy el a fiatal oilyet tanulni. Régen nagyok voltak az igények, most már bárkit felvennének csak menjen! A béreket (és atanulók pénzét) is emelték csak legyen valaki tanuló.....timi2012 írta: Aki kis berert elmegy doklgozni az tegye....Na most mennyivel jobb lenne a helyzet,ha az összes növer,pek,elado,takarito atkepezne magat ? Akkor ki csinalna a kevesbe jol fizetö munkakat ?
Szóval ha egy egy fiatal olya szakmát tanul ami seho nem kell, vagy gyér a kereseti lehetöség, akkor ebben ki a hibás szerinted? vagy egy fiatal pár erön felül vesz házat vagy épit, akkor ebben ki a hibás? Vagy az adott fiatal semmit nem tanult és nem tud nyelveket, ebben ki a hibás? Vagy a szülök nyakig el vannak adósodva s ezt öröklik a gyerkenek + a gyerek felvesz egy zsák pénzt az egyetemi évei alatt, aztán munkanélküliként nem tudja törleszteni, stb. Ezekben ki a hibás??Mi az hogy a tömeg otthon maradjon csendben ? Elkepzelem mit szolnanak a frissen vegzett fiatalok , ha mondana nekik valaki hogy minden az ö hibajuk es fogjak be?
Nem tudom mi lenne, nem is érdekel! A német nem sír, hanem dolgozik (és a szar munkára vendégmunkást hoz aki bagóért is.....) és közben javitja a saját helyzetét! (Meg a spanyolét, a görögét, az olaszét és a tiedet is Mo.-on!)Mi lenne itt Nemetorszagban is, ha a "vesztes" nem olyan jol fizetett munkaköröket nem tudnak senkivel sem betöltetni?
DCT
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Eva10 írta: Kfz szerintem a narcisztikus eleg......, mert a narcisztikus tartalmazza az exhibicionizmust eleg rendesen.
De ha jol megnezem, benned is van belöle - nem sertesnek mondom, valamennyi szerintem kell is.
Egyebkent, lehet, DCT kinevet, de nekem elem jött az ajanlat, csak el kellett fogadni.....
Az egy dolog, hogy nyelvet tanulni jo, de en most sem, es regebben sem ertettem egyet azzal, hogy az otthoni oktatas nem volt jo. Amikor az en gyerekeim voltak kicsik, bizony nagyon jo volt az otthoni oktatas! Az. hogy nem felelt meg neki, lehet, de itt sem jobb annyival szerintem. De ez az en velemenyem.
Nem veszem sértésnek
A férfiaknak, ha szerető családban nőttek fel "hivatalból" enyhén nárcisztikusnak kell lenniük.
Érdekes viszont, hogy a gyötört gyermekkort átélők felnőtt korban bigott nárcisztikus jelleget öltenek és ennek a klinikai(idült) változata az exhibicionista nárcisztikus alkat...
De nem vagyok orvos...így csak saccolom a pszichologiai és szociológiai (rövid)tanulmányaim alapján
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
Vannak a tudók és az oktalanok. A világ meg fekete-fehér....
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- timi2012
- Látogató
Köszi az en helyzetemet nem kell Magyarorszagon javitani,mivel jo par eve itt elek es igen jo helyzetben...Mar innen latszik ,hogy gyakran csak iteletet mondasz mindenfele informacio nelkül .Irhatnam mennyire vagyok jo helyzetben , de en nem vagyok tul felvagos.
Az hogy többet fizetnenek a munkaadok ha nem vallalnak el ennyiert csak akkor lehetseges ,ha van ra keretük.
Külömben azon nyomban ellent is mondtal ismet magadnak,hiszen irtad hogy valakit mindig lehet bagoert szar munkara talalni ...
Magyarorszagon a legtöbb szakmaban gyer a kereset,ezert nincs olyan nagy valasztasi lehetösege a fiataloknak. Igen ,mindenki tudja ,hogy otthon is vannak jol fizetö szakmak,de erre a jol fizetö munkakra ,nem lehet az összes embert benyommni, föleg hogy az emberek külömbözö kepessegekkel rendelkeznek .Egyebkent is ,ott ahol el kezd tul kinalat lenni munkavallalokbol,ott gyorsan esni is fog a fizetes.
A hiteleknel en is ugy talalom hogy az sajat felelössege mindenkinek,de azert nem itelkezek senki felett,hanem örülök hogy nem voltam ilyen helyzetben.