Devizahitelesek
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Csakhogy ha a megélhetés nem biztositott, akkor azMiklós írta: Erről beszélünk. Ha nem is szuper, de tehermentes. És ebbe belemagyarázni, hogy nagyképűen, fikázva, stb. Szó sincs ilyesmiről.
állaga nem fog javulni, lelakott lesz és értéktelen!
Ezért jobb az olyan ingatlant eladni, mit csak küzködve tudják fenntartani.
Semmi értleme foggal körömmel, s főleg erőn felöl ehez ragaszkodni!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keeek
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 35
DECOTEXT írta:
Csakhogy ha a megélhetés nem biztositott, akkor azMiklós írta: Erről beszélünk. Ha nem is szuper, de tehermentes. És ebbe belemagyarázni, hogy nagyképűen, fikázva, stb. Szó sincs ilyesmiről.
állaga nem fog javulni, lelakott lesz és értéktelen!
Ezért jobb az olyan ingatlant eladni, mit csak küzködve tudják fenntartani.
Semmi értleme foggal körömmel, s főleg erőn felöl ehez ragaszkodni!
ez itt most eletvezetesi tanacsadas? nem ertem eleve, hogy miert kapom a sok tanacsot, egy harmadik szemely szamara.. es valahogy nem is tanacsnak tunnek, hanem csak alkalomkeresesnek, hogy ujra el lehessen mondani, hogy hogyan akarnanak kihasznalni a "baratok" es hogy milyen rossz a devizahitel, mert hogy en ezek kozul egyikrol sem beszeltem. mindegy. mondottam volt, ceterum censeo.. a segitoszandekot koszonom, de inkabb forditsuk idonket olyanokra, akiknek valoban szukseguk lenne ra. Nekem is lesz biztosan, akkor aztat kerni fogom.
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Nem életvezetési tanácsadás és nem személy szerint Neked szól. Indult egy vita topic devizahitelesek címmel, abba írogatunk most.
Elvileg lennének érvek pro és kontra, bár így a végére csak a kontra maradt , a pro valahogy eltűnt. Gyakorlatilag érzelemmentesen, csak az észérvekre alapozva, idáig senki sem írta le, hogy miért is jó devizahitelesnek lenni.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
- DECOTEXT
- Témaindító
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Jaj, de hogy, ettőle ez teljesen messze áll! Én csak azért irtam le a megoldást, mert emlitetted, hogy a kedves szüleid a sajátjukban laknak és nem rózsás a helyzetük! Semmi közöm hozzá, hogy mit csinálnak és hogyan élnek! Ez csak egy ötlet volt arra, hogy egycsapásra meg lehetne változtatni az a szorúlt helyzetet. Egyébként még mindig jobb akkor lépni ilyen irányban, amikor még nincs kényszer helyzet! A viszont az elaáds valakinél kéenyszer lépés, akkor nagy a bukta! Ha köróülnézel itt a BRD-ben is rengeteg pl az elárverezés az ingatlan területen mert sokan itt is belebuknak a dologba. Ez tehát nem magyar specialitás "banki hibából".....keeek írta: ...ez itt most eletvezetesi tanacsadas? nem ertem eleve, hogy miert kapom a sok tanacsot, egy harmadik szemely szamara.. es valahogy nem is tanacsnak tunnek,)
DCT
- Marcsusz
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 12
Egyetértek Decotext-el.Én is több éve lakom kint.Mi is albérletben lakunk sőt a gyerekeim ismár itt élnek szintén albiba.Otthon hagytam kertesházat, nyaralot amiért egész fiatalságomat ledolgoztam.De azt bánom hogy nem isnertem meg hamarabb ezt a mentalitást ami itt van.MEGKERESNI a pénzt és KÖLTENI a pénzt.Ez mozgatja a gazdaságot.Azért emeltem ki hátha valaki magyar nagyokos meglátja.Ha nincs pénz nincs mit költeni beszart a gazdaság.Itt viszont van nyugalom békesség biztonság streszmentesség.Hát akkor bánja a fene ,hogy egy bérelt lakásban lakom,de ˝jol érzem magam és boldog kiegyensulyozott vagyok.Aki mindenáron sajátra vágyik hát uraim,hölgyeim fizetni kell a hiteleket.Mindenki maga dönt.
- timi2012
- Látogató
Sokszor olvasom hogy Nemetorszagban milyen draga a lakhatas , pedig a fizetesekhez viszonyitva nem olyan draga .
Szerintem az otthoni fizetesekhez kepest aranyaiban dragabb Magyarorszagon lakast berelni , a rezsiröl ne is beszeljünk !