Németország vagy Magyarország?
- astarta
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 181
Tényleg érdekel, hogy más szakmánál miért fogadod el, hogy vasárnap is dolgozni kell, de a kereskedelemben nem. Nekem ez elég egyoldalú szemléletnek tűnik.
És bár itt tervezem az életem, de attól még nem mindegy, hogy mi történik Magyarországon. Egyrészt nem tudhatom mit hoz az élet (számomra), másrészt vannak még otthon, akiknek nem akarok rosszat.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Banyusz
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nem muszály de ha vissza sem akar menni annak oka lehet. Beszéljétek azért ezt meg! A "ne törődjünk semmivel és menjünk mind ki minél hamarabb majd lesz ahogy lesz alapon" pedig óriás nagy butaság, no comment.Banyusz írta: Szerintetek muszálj megvárni a fél év próbaidőt vagy ne törődjünk semmivel és menjünk mind ki minél hamarabb majd lesz ahogy lesz alapon.Köszi a válaszokat Banyusz
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 55
Szerintem ha van megfelelő anyagi tartalék és német nyelvtudás mindkettőtöknek, helyedben én bele mernék vágni.De csak akkor tényleg ha tartalékból akár hónapokig meg tudnátok élni,ha ne adj Isten a munkahellyel valami probléma lenne,elég idő legyen újat keresni.
Üdv.:Perszike
(saját tapasztalatból mondom,hogy a társtól külön élni 3 gyermekkel nagyon nehéz-én is így voltam )
Perszike
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Ahol az 1-es adókategória pofon szerintem kizárt, hogy hónapokig van egy családnyi, németországi tartalék.Perszike írta: Szerintem ha van megfelelő anyagi tartalék és német nyelvtudás mindkettőtöknek, helyedben én bele mernék vágni.De csak akkor tényleg ha tartalékból akár hónapokig meg tudnátok élni,ha ne adj Isten a munkahellyel valami probléma lenne,elég idő legyen újat keresni.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it