Németország vagy Magyarország?
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 141
12 éve 6 hónapja #18782
Írta: peteratde
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
peteratde válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?
kösz mahlzeit , magamnak is megfordultak már hasonló gondolatok a fejemben
Amit továbbra sem értek, hogy lehet egy németországi, nemzetközi tekintélyes cégnél ilyen égbekáltóan rosz a szervezés. Amiet felsoroltam, azok még csak nem is egyedi, hanem nagy rendszerességgel előforduló dolgok. Voltam gyárigazgató is otthon, egy teljesen elavult papírgyárban, de ha nálam ilyen dolgok megestek volna, fejel hullottak volna a másodi esettől.
, illetve én még hozzátenném az elhibázott gazdaságpolitikát, szabályozást, adórendszert.magyar szurke, fekete gazdasagnak es kiepult korrupcionak!
Amit továbbra sem értek, hogy lehet egy németországi, nemzetközi tekintélyes cégnél ilyen égbekáltóan rosz a szervezés. Amiet felsoroltam, azok még csak nem is egyedi, hanem nagy rendszerességgel előforduló dolgok. Voltam gyárigazgató is otthon, egy teljesen elavult papírgyárban, de ha nálam ilyen dolgok megestek volna, fejel hullottak volna a másodi esettől.
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 6 hónapja #18797
Írta: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #18801
Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?
Bocs, még kettő:
www.smbleader.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=461:szanalmas&catid=29:a-leader&Itemid=87
www.agromonitor.hu/index.php/foldpiac/66-foldpiac/7353-a-vm-a-foelduegyekrl-qa-kutya-ugat-a-karavan-haladq]"a kutya ugat, a karaván halad"
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
12 éve 6 hónapja #18917
Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?
Hat ja, no comment.. Vernyomasemelo, verlazito.. Lassan a Tanu c. film megint aktualis lesz.Miklós írta: Bocs, még kettő:
www.smbleader.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=461:szanalmas&catid=29:a-leader&Itemid=87 www.agromonitor.hu/index.php/foldpiac/66-foldpiac/7353-a-vm-a-foelduegyekrl-qa-kutya-ugat-a-karavan-haladq]"a kutya ugat, a karaván halad"
- Roxa
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 25
12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #19645
Írta: Roxa
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
Roxa válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?
Kedves kfz!
Tévedésbe ne essél, a Németet az olcsó munkaerő érdekli és qrvára nem érdekli honnan jött.
MI a családommal kinn élünk (10 éve), a fiam viszontmég otthon iskolás, bár már elmúlt 18. Most gondoltam kihozom a fiamat legalább a nyárra nyelvet tanulni.
Mivel én a munkámból adódóan járom szinte fél bayernt no meg a fél BW-t, igy nem okozott nehézséget, hogy beugorjak az első utamba eső fűrészüzembe, ahol kisegitőt kerestek.
Bementem, elmondtam a főnöknek, hogy mit szeretnék, hogy a fiam ugyan nem beszél csak konyhaszinten németül, de minket elsősorban nem a bére érdekelne, hanem hogy ragadjon rá a koszon kivül a nyelv is.
Rögtön igent mondott, mert hát ugye nem mindegy neki, hogy a fiam mondjuk 4-5 eurós órabérért teszi a zsákba a fűrészport vagy netán egy Német 6-ért vagy 7-ért.
2 eurós órabér különbségért még azt is elnézi neki, hogy activityzniük kell ha meg akarják egymást érteni
Tévedésbe ne essél, a Németet az olcsó munkaerő érdekli és qrvára nem érdekli honnan jött.
MI a családommal kinn élünk (10 éve), a fiam viszontmég otthon iskolás, bár már elmúlt 18. Most gondoltam kihozom a fiamat legalább a nyárra nyelvet tanulni.
Mivel én a munkámból adódóan járom szinte fél bayernt no meg a fél BW-t, igy nem okozott nehézséget, hogy beugorjak az első utamba eső fűrészüzembe, ahol kisegitőt kerestek.
Bementem, elmondtam a főnöknek, hogy mit szeretnék, hogy a fiam ugyan nem beszél csak konyhaszinten németül, de minket elsősorban nem a bére érdekelne, hanem hogy ragadjon rá a koszon kivül a nyelv is.
Rögtön igent mondott, mert hát ugye nem mindegy neki, hogy a fiam mondjuk 4-5 eurós órabérért teszi a zsákba a fűrészport vagy netán egy Német 6-ért vagy 7-ért.
2 eurós órabér különbségért még azt is elnézi neki, hogy activityzniük kell ha meg akarják egymást érteni
Mondd meg az igazat, úgysem hiszik el!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #19657
Írta: kfz
Nem esek tévedésbe....a Német az német....a Román az román....a tolvaj az meg tolvaj.
Dolgoztak, dolgoznak a magyar földeken is bőven ezek a védelmed alatt állók.
Minket is csak az olcsó munkaerő érdekelt...eleinte, most meg már miután még a lakatot is el kell zárni, nehogy azt is ellopják, a nagymamák mellé ötszörös mennyiségű farkaskutyát kell költöztetni, hogy lassabban tudják őket agyonverni, már csinálnánk vissza ezt a nagy keleti munkavállalási liberalizációt...de nem megy. Gondolom (remélem) a német nem ennyire kiskorú.
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Németország vagy Magyarország?
Roxa írta: Kedves kfz!
Nem esek tévedésbe....a Német az német....a Román az román....a tolvaj az meg tolvaj.
Dolgoztak, dolgoznak a magyar földeken is bőven ezek a védelmed alatt állók.
Minket is csak az olcsó munkaerő érdekelt...eleinte, most meg már miután még a lakatot is el kell zárni, nehogy azt is ellopják, a nagymamák mellé ötszörös mennyiségű farkaskutyát kell költöztetni, hogy lassabban tudják őket agyonverni, már csinálnánk vissza ezt a nagy keleti munkavállalási liberalizációt...de nem megy. Gondolom (remélem) a német nem ennyire kiskorú.
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "