Menni vagy maradni?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Ok Éva, azt hiszem kezdem érteni. Azt, hogy DCT-nek tényleg lenne-e munkája akkor derülne ki ha tényleg lenne munkája. Egyebekben meg nincs értelme vitázni, otthon egy jó grafikus 3 kiló körül (nettó) mozog jelenleg is (néhány órás információ). Részemről befejeztem ezt a témát.Eva10 írta: Gergö, elhiszem, de megadjak-e ma Magyarorszagon? Hiszem, ha latom
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Látogató
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 21
Komoly cegnel 3 koros felveteli van, az utolso kor az szemelyesen (kulfold) kb 5-6 oras idotartammal, konkret feladattal+HR+fonok stb...
De megel belole a vilag barmely reszen es ha profi kapkodnak utana- ebben egyetertunk..
(Baratok, sogor, ferj mind " IT szakik" a vilag minden reszen Mo, Anglia, Svajc, Irorszag, Franciaorszag, 15-20 eve a szakmaban, contract-oskent, innen az info)
Szoval azert pik-pak nem megy....(jot is mosolyogtak rajta...)
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Honnan a fenéből és miért kellett előhúzni ezt a "komoly cég" dolgot? Nem irtam ilyet de azt hiszem az elég komolynak nevezhető aki alkalmazza az embert és fizet. Vagy nem?magyaranyuka írta: Egy komoly IT ceg, vagy fejvadasz azert a seggeles alatt irt nehany mobil alkalmazast nem nevezi tapasztalatnak...
Komoly cegnel 3 koros felveteli van, az utolso kor az szemelyesen (kulfold) kb 5-6 oras idotartammal, konkret feladattal+HR+fonok stb...
Nos, nem contract-ról beszélgettünk. Eddig a pontig legalább is. Egy meghirdetett (jól fizető) alkalmazotti pozíció (továbbra is állítom, hogy néhány hét, nem tudom mit értesz pik-pak alatt) simán megkapható. Megkérlek ne keverd a dolgokat a jövőben. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimagyaranyuka írta: (Baratok, sogor, ferj mind " IT szakik" a vilag minden reszen Mo, Anglia, Svajc, Irorszag, Franciaorszag, 15-20 eve a szakmaban, contract-oskent, innen az info)
Szoval azert pik-pak nem megy....(jot is mosolyogtak rajta...)
- magyaranyuka
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 21
A "kivalasztasi procedura" sem zajlik le 1-2 het alatt a legtobb esetben...persze a kivetel erositi a szabalyt.
IT szakikrol beszeltunk ("Ha meg nem megy grafikusként képezze át magát IT szakinak"), azert a "szakik" "komoly" cegnel dolgoznak ...
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Nálam a néhány hét nem 1-2.magyaranyuka írta: Vannak alklamazottak is kozottuk....
A "kivalasztasi procedura" sem zajlik le 1-2 het alatt a legtobb esetben...persze a kivetel erositi a szabalyt
Ezt pedig nem én írtam. Használd az idézés funkciót légyszíves mert most lett világos, hogy nem is velem vitázol ezért én be is fejeztem.magyaranyuka írta: IT szakikrol beszeltunk ("Ha meg nem megy grafikusként képezze át magát IT szakinak"), azert a "szakik" "komoly" cegnel dolgoznak ...