Menni vagy maradni?

Több
12 éve 4 hónapja #21109 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

Eva10 írta: Gergö, elhiszem, de megadjak-e ma Magyarorszagon? Hiszem, ha latom

Ok Éva, azt hiszem kezdem érteni. :laugh: Azt, hogy DCT-nek tényleg lenne-e munkája akkor derülne ki ha tényleg lenne munkája. Egyebekben meg nincs értelme vitázni, otthon egy jó grafikus 3 kiló körül (nettó) mozog jelenleg is (néhány órás információ). Részemről befejeztem ezt a témát.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja #21111 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

Gergö - igen - mindketten a tema mas-mas oldalat jartuk körül, es mindkettönknek igaza van! :) Ilyen is lehet! :) :) :)

Több
12 éve 4 hónapja #21112 Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

Egy komoly IT ceg, vagy fejvadasz azert a seggeles alatt irt nehany mobil alkalmazast nem nevezi tapasztalatnak...
Komoly cegnel 3 koros felveteli van, az utolso kor az szemelyesen (kulfold) kb 5-6 oras idotartammal, konkret feladattal+HR+fonok stb...
De megel belole a vilag barmely reszen es ha profi kapkodnak utana- ebben egyetertunk..
(Baratok, sogor, ferj mind " IT szakik" a vilag minden reszen Mo, Anglia, Svajc, Irorszag, Franciaorszag, 15-20 eve a szakmaban, contract-oskent, innen az info)
Szoval azert pik-pak nem megy....(jot is mosolyogtak rajta...)

Több
12 éve 4 hónapja #21113 Írta: Gergoo

magyaranyuka írta: Egy komoly IT ceg, vagy fejvadasz azert a seggeles alatt irt nehany mobil alkalmazast nem nevezi tapasztalatnak...
Komoly cegnel 3 koros felveteli van, az utolso kor az szemelyesen (kulfold) kb 5-6 oras idotartammal, konkret feladattal+HR+fonok stb...

Honnan a fenéből és miért kellett előhúzni ezt a "komoly cég" dolgot? Nem irtam ilyet de azt hiszem az elég komolynak nevezhető aki alkalmazza az embert és fizet. Vagy nem? :laugh:

magyaranyuka írta: (Baratok, sogor, ferj mind " IT szakik" a vilag minden reszen Mo, Anglia, Svajc, Irorszag, Franciaorszag, 15-20 eve a szakmaban, contract-oskent, innen az info)
Szoval azert pik-pak nem megy....(jot is mosolyogtak rajta...)

Nos, nem contract-ról beszélgettünk. Eddig a pontig legalább is. :laugh: Egy meghirdetett (jól fizető) alkalmazotti pozíció (továbbra is állítom, hogy néhány hét, nem tudom mit értesz pik-pak alatt) simán megkapható. Megkérlek ne keverd a dolgokat a jövőben. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

Több
12 éve 4 hónapja #21114 Írta: magyaranyuka
magyaranyuka válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

Vannak alklamazottak is kozottuk....
A "kivalasztasi procedura" sem zajlik le 1-2 het alatt a legtobb esetben...persze a kivetel erositi a szabalyt.
IT szakikrol beszeltunk ("Ha meg nem megy grafikusként képezze át magát IT szakinak"), azert a "szakik" "komoly" cegnel dolgoznak ...

Több
12 éve 4 hónapja #21117 Írta: Gergoo

magyaranyuka írta: Vannak alklamazottak is kozottuk....
A "kivalasztasi procedura" sem zajlik le 1-2 het alatt a legtobb esetben...persze a kivetel erositi a szabalyt

Nálam a néhány hét nem 1-2. :P

magyaranyuka írta: IT szakikrol beszeltunk ("Ha meg nem megy grafikusként képezze át magát IT szakinak"), azert a "szakik" "komoly" cegnel dolgoznak ...

Ezt pedig nem én írtam. :P Használd az idézés funkciót légyszíves mert most lett világos, hogy nem is velem vitázol :laugh: ezért én be is fejeztem. ;)