- Köszönetek: 9
Menni vagy maradni?
- dingice
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
. A gyereknevelés nem különleges tevékenység!
Na ez most megint elhamarkodott kijelentés volt, szerintem erre sokan ugranának!! A feleséged, vagy az édesanyád, aki biztosan sokat áldozott, hogy rendes ember lehessen belőled, ismeri ezt a hízelgő véleményedet??
Engem személy szerint bánt, hogy így lekicsinyli valaki az erőfeszítéseimet, de nekem az többet számít, amikor a gyermekeim a pont az ilyen hozzáállású családokból jövő gyerekekkel összehasonlítva magukat, hálásak azért ahogy mi hozzájuk állunk, és mindig azt mondják nekünk milyen jó! Ha rajtunk múlik még jobb lesz , ezért hagyunk mindent magunk mögött, és csak ezért.
Nekem csak érettségim van, jó sz.r alak vagyok mi? Csak "gyereknevelésből" van diplomám.. :)De még csak 40 vagyok, még bármi lehet! :silly:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Bocs de ezt honnan vetted? Én pl. ezen a weboldalon kívűl nem ismerek senkit akinek akár csak megfordult volna a fejében, hogy külföldön dolgozzon. :ohmy: Jómagam is csak addig hittem, hogy 2011. május 1-vel minimum 100 000 magyar lép Németországba amíg nem láttam a saját szememmel, hogy 100 alapfokú nyelvtudást állítóból, jó ha kettő beszéli is ezt a szintet.miller84 írta: Ez tökéletesen fedi azt hogy miért menekül mindenki...
Ezért is abszolút hihető a tegnap megjelent hír statisztikája is. 40 ezer kiment, 26 ezer hazajött.
Nem kíváncsiak a pantominre.
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Látszik is, hogy bánt pedig nem volt személyeskedő amit DCT írt, szemben a Te hozzászólásoddal. Nekem pedig egy ismerősőm jutott eszembe aki ugyanezt 2 munkahely és egy vállalkozás mellett érte el 3 gyerekkel. Hatkor kel, éjfél után fekszik és még így se lenne semmi értelme a gyerekeid összehasonlítósdijának, arra mérget vehetsz.dingice írta: Engem személy szerint bánt, hogy így lekicsinyli valaki az erőfeszítéseimet, de nekem az többet számít, amikor a gyermekeim a pont az ilyen hozzáállású családokból jövő gyerekekkel összehasonlítva magukat, hálásak azért ahogy mi hozzájuk állunk, és mindig azt mondják nekünk milyen jó!
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
A munkaidő egy dolog de abban is teljesen igazad van. Esetükben is egy teljesen légből kapott ötletnek tartom a németorszégi munkavállalást. 3 gyerek, rendőr apuka, anyuka érettségivel, ebből kizárt dolog, hogy kihozható valami működő Németországban. Kizárt.Eva10 írta: Azt kell mondjam, hogy nem valoszinü hogy ilyen munkaidöt itt talal. vagy ha igen, akkor az reszmunkaidö, de annal is ritkan kerdezik meg a munkavallalot, hogy mi jo neki.
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
dingice írta: Hello!
A rendőrös témához, és aztán lezártnak tekinthetjük.:
Nem az a sírós rendőr típus a férjem, és el sem ment volna nyugdíjba, minek?.............
..........................................Na. csak kijött belőlem az állat. bocsánat.
Na csak félre értetted....vagy mégsem? Mint a legtöbb szolgálati nyugdíjas és a hozzátartozóik az utóbbi időben ha a szolgálati viszony kerül szóba azonnal ordítani kezdtek, hogy nadeeee a nyugdíííjjj...... a fene se sajnálja(legalább is Én nem). Ez volt 60 évig és társadalmi alku keretében így működött..... húzzátok már ki a fejeteket a homokból, ki a fene beszélt itt a nyugdíjáról a férjednek? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Én csak a már szinte intézménnyé nőtt önsajnálatáról beszéltem a szolgálatot teljesítő-teljesített munkavállalóknak.
Ez viszont tény!!! Állandóan sírtok! Nekem meg már tele vele a h..re.
Leírtam, Ő választotta! Ezért a kutyát nem érdekli miket élt át, vagy ha igen akkor pár sör mellett a haverokat. Ok?
Ne szégyelld ha kiugrik néha az állat....az csak jó. Ebből lesz a vita. (jó értelemben)Van akit lehoz a földre a frisseknek meg kis segítség a valós helyzet értékelésében. Mert az, hogy a németek akiket ismersz szép autóval, jó ruhákban, illatosan, pénzzel a tárcában érkeznek, bizony kemény munka eredménye.(ők már az X.-ik generáció!) Ha most kimentek lefogadom, hogy csak a gyerekek fogják az eredményt élvezni. Ti csak alapozni fogtok tudni.
Ha a hazai "gyorsba gazduljunk meg" módit próbáljátok kint, gyorsan vége lesz
Biztos nagyszerű anya vagy (a mai értelemben) de a DTC-nek igaza van (legalább is az értelmezésem szerint
Nézd meg a mai huszonévesek 80%-a infantilis és ez bizony a neveltetés, nevelés bűne.
Nem is akarnak melózni....vagy ha igen mindjárt milliókért
No...egy szó mint száz...futás kifelé, dolgozzatok bármit. Aztán lépcsőről lépcsőre irány a csúcs
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
Gergoo írta: Esetükben is egy teljesen légből kapott ötletnek tartom a németorszégi munkavállalást. 3 gyerek, rendőr apuka, anyuka érettségivel, ebből kizárt dolog, hogy kihozható valami működő Németországban. Kizárt.
Hát Én soha nem foglak Téged megérteni.....ez már tuti :huh:
Nem azt mondta, hogy vezér igazgató akar lenni, hanem, hogy bármit...ismétlem: bármit elvállalnak.
Bármiből sok van, abból akármi is lehet.... :laugh:
Ne leszóld, segítsd mi az ami elég lehet a gyökeresedéshez!
Kicsit olyan ez a beírásod mint manapság az egyetemi klubok hangulata.....meg vannak győződve a résztvevői, hogy Ők tojták a spanyol viaszt.....pedig a világ színes és történnek csodák percről-percre :woohoo:
Fogadjunk, hogy Dingicének meg a férjének van annyi gógyija mint jó testőrünknek....akkor meg még munkaadók is lehetnek...egyszer.....
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...