Menni vagy maradni?

Több
12 éve 5 hónapja #19381 Írta: dingice
dingice válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

. A gyereknevelés nem különleges tevékenység!

Na ez most megint elhamarkodott kijelentés volt, szerintem erre sokan ugranának!! A feleséged, vagy az édesanyád, aki biztosan sokat áldozott, hogy rendes ember lehessen belőled, ismeri ezt a hízelgő véleményedet??
Engem személy szerint bánt, hogy így lekicsinyli valaki az erőfeszítéseimet, de nekem az többet számít, amikor a gyermekeim a pont az ilyen hozzáállású családokból jövő gyerekekkel összehasonlítva magukat, hálásak azért ahogy mi hozzájuk állunk, és mindig azt mondják nekünk milyen jó! Ha rajtunk múlik még jobb lesz , ezért hagyunk mindent magunk mögött, és csak ezért.
Nekem csak érettségim van, jó sz.r alak vagyok mi? Csak "gyereknevelésből" van diplomám.. :)De még csak 40 vagyok, még bármi lehet! :silly:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #19382 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

miller84 írta: Ez tökéletesen fedi azt hogy miért menekül mindenki...

Bocs de ezt honnan vetted? Én pl. ezen a weboldalon kívűl nem ismerek senkit akinek akár csak megfordult volna a fejében, hogy külföldön dolgozzon. :ohmy: Jómagam is csak addig hittem, hogy 2011. május 1-vel minimum 100 000 magyar lép Németországba amíg nem láttam a saját szememmel, hogy 100 alapfokú nyelvtudást állítóból, jó ha kettő beszéli is ezt a szintet.
Ezért is abszolút hihető a tegnap megjelent hír statisztikája is. 40 ezer kiment, 26 ezer hazajött.
Nem kíváncsiak a pantominre.

Több
12 éve 5 hónapja #19384 Írta: Gergoo

dingice írta: Engem személy szerint bánt, hogy így lekicsinyli valaki az erőfeszítéseimet, de nekem az többet számít, amikor a gyermekeim a pont az ilyen hozzáállású családokból jövő gyerekekkel összehasonlítva magukat, hálásak azért ahogy mi hozzájuk állunk, és mindig azt mondják nekünk milyen jó!

Látszik is, hogy bánt pedig nem volt személyeskedő amit DCT írt, szemben a Te hozzászólásoddal. Nekem pedig egy ismerősőm jutott eszembe aki ugyanezt 2 munkahely és egy vállalkozás mellett érte el 3 gyerekkel. Hatkor kel, éjfél után fekszik és még így se lenne semmi értelme a gyerekeid összehasonlítósdijának, arra mérget vehetsz. :P

Több
12 éve 5 hónapja #19385 Írta: Gergoo

Eva10 írta: Azt kell mondjam, hogy nem valoszinü hogy ilyen munkaidöt itt talal. vagy ha igen, akkor az reszmunkaidö, de annal is ritkan kerdezik meg a munkavallalot, hogy mi jo neki.

A munkaidő egy dolog de abban is teljesen igazad van. Esetükben is egy teljesen légből kapott ötletnek tartom a németorszégi munkavállalást. 3 gyerek, rendőr apuka, anyuka érettségivel, ebből kizárt dolog, hogy kihozható valami működő Németországban. Kizárt.

Több
12 éve 5 hónapja #19386 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

dingice írta: Hello!
A rendőrös témához, és aztán lezártnak tekinthetjük.:
Nem az a sírós rendőr típus a férjem, és el sem ment volna nyugdíjba, minek?.............
..........................................Na. csak kijött belőlem az állat. bocsánat.

Na csak félre értetted....vagy mégsem? Mint a legtöbb szolgálati nyugdíjas és a hozzátartozóik az utóbbi időben ha a szolgálati viszony kerül szóba azonnal ordítani kezdtek, hogy nadeeee a nyugdíííjjj...... a fene se sajnálja(legalább is Én nem). Ez volt 60 évig és társadalmi alku keretében így működött..... húzzátok már ki a fejeteket a homokból, ki a fene beszélt itt a nyugdíjáról a férjednek? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Én csak a már szinte intézménnyé nőtt önsajnálatáról beszéltem a szolgálatot teljesítő-teljesített munkavállalóknak.
Ez viszont tény!!! Állandóan sírtok! Nekem meg már tele vele a h..re.
Leírtam, Ő választotta! Ezért a kutyát nem érdekli miket élt át, vagy ha igen akkor pár sör mellett a haverokat. Ok?

Ne szégyelld ha kiugrik néha az állat....az csak jó. Ebből lesz a vita. (jó értelemben)Van akit lehoz a földre a frisseknek meg kis segítség a valós helyzet értékelésében. Mert az, hogy a németek akiket ismersz szép autóval, jó ruhákban, illatosan, pénzzel a tárcában érkeznek, bizony kemény munka eredménye.(ők már az X.-ik generáció!) Ha most kimentek lefogadom, hogy csak a gyerekek fogják az eredményt élvezni. Ti csak alapozni fogtok tudni.
Ha a hazai "gyorsba gazduljunk meg" módit próbáljátok kint, gyorsan vége lesz ;)

Biztos nagyszerű anya vagy (a mai értelemben) de a DTC-nek igaza van (legalább is az értelmezésem szerint :P ) kicsit túl sokat törődünk a gyerkőcökkel. Nem mondom, hogy ki kell csapni Őket az utcára vegetálni, de ....és ez tény.....nem hagyjuk felnőni őket.
Nézd meg a mai huszonévesek 80%-a infantilis és ez bizony a neveltetés, nevelés bűne.
Nem is akarnak melózni....vagy ha igen mindjárt milliókért :(

No...egy szó mint száz...futás kifelé, dolgozzatok bármit. Aztán lépcsőről lépcsőre irány a csúcs ;)

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "

Több
12 éve 5 hónapja #19387 Írta: kfz
kfz válaszolt a következő témában: Menni vagy maradni?

Gergoo írta: Esetükben is egy teljesen légből kapott ötletnek tartom a németorszégi munkavállalást. 3 gyerek, rendőr apuka, anyuka érettségivel, ebből kizárt dolog, hogy kihozható valami működő Németországban. Kizárt.

Hát Én soha nem foglak Téged megérteni.....ez már tuti :huh:

Nem azt mondta, hogy vezér igazgató akar lenni, hanem, hogy bármit...ismétlem: bármit elvállalnak.
Bármiből sok van, abból akármi is lehet.... :laugh:
Ne leszóld, segítsd mi az ami elég lehet a gyökeresedéshez!

Kicsit olyan ez a beírásod mint manapság az egyetemi klubok hangulata.....meg vannak győződve a résztvevői, hogy Ők tojták a spanyol viaszt.....pedig a világ színes és történnek csodák percről-percre :woohoo:

Fogadjunk, hogy Dingicének meg a férjének van annyi gógyija mint jó testőrünknek....akkor meg még munkaadók is lehetnek...egyszer.....

"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...;-) "